Oblíbené smartphony Huawei P30 a P30 Pro nově s aktualizací EMUI 11

Mezi uživateli populární telefony Huawei P30 a P30 Pro se dočkaly aktualizace uživatelského rozhraní EMUI na verzi 11. Ta přináší zejména vylepšení funkce Always on Display (Vždy na displeji), snadnější práci s plovoucími okny, skenování textu z obrázků a jeho následný export nebo nové intuitivní animace, které vytvářejí plynulejší, jednotnější a vizuálně příjemnější uživatelský zážitek.

Smartphony řady P30 se těší velké oblibě mezi uživateli zejména díky procesoru Kirin 980, který zaručuje mimořádný výkon a telefon tak zvládne velkou porci úkonů. Další předností je systém kamer Leica, stejně jako prvotřídní displej nebo kvalitní software.

Nyní si mohou uživatelé ještě více vychutnat všechny výhody smartphonů P30 a P30 Pro s příchodem aktualizace EMUI 11, která zaručuje ještě vyšší výkon a uživatelský komfort.

Například s funkcí propojených obrazovek, která umožňuje propojit displej telefonu s displejem počítače a tím zvýšit produktivitu (pro tuto funkci je vyžadován notebook Huawei s aplikací PC Manager verze 11.0 nebo novější). Upgrade zaznamenal také poznámkový blok, v němž nyní můžete skenovat dokumenty, stejně jako identifikovat a extrahovat text z obrázků, upravovat jej a následně exportovat v různých formátech.

Na kartě Objevovat v Galerii můžete vytvářet videopříběhy pomocí přednastavených šablon se speciálními efekty a hudbou na pozadí. Funkce Více oken pak umožňuje otevírat aplikace v plovoucím okně, což je ideální pro multitasking. Plovoucí okno můžete přemístit do požadované pozice nebo jej minimalizovat na plovoucí bublinu pro pozdější snadný přístup.

Aktualizace je nabízena přednostně skrze aplikaci Podpora pod nabídkou Může se vám hodit. Uvolnění EMUI 11 pro všechny majitele modelů Huawei P30 a Huawei P30 Pro proběhne během následujících týdnů.