Potěšte na Velikonoce i své čtyřnohé koledníky

Praha, 22. 3. 2021 – Jaro už je pomalu za rohem a do Velikonoc zbývá jen několik málo týdnů. I když je pohyb stále omezený a měli bychom se vyvarovat návštěvám a cizím koledníkům, je tady někdo, kdo ocení naši pozornost více než ostatní – naši čtyřnozí miláčci. Co si od nás tyto Velikonoce vykoledují?

Už je tomu rok, co si naši mazlíčci museli zvyknout na zvýšený pohyb svých dvounohých páníčků doma namísto každodenního odchodu do práce. Někteří to skutečně ocení a rádi se zapojí do pracovních i školních hovorů a povinností. Jiní už tak nadšení nejsou – no co s námi mohou dělat? Je tady ale něco, co jim vždy zaručeně zvedne náladu – zajištění dostatečného přísunu kvalitního krmiva a pamlsků od Fitminu. A právě na Velikonoce se nabízí skvělá příležitost, kdy své mazlíčky odměnit.

Pomlázka pro psí koledníky

Přijde Velikonoční pondělí a váš chlupáč bude nadšený, že vás vidí a může s vámi trávit čas. Psi zkrátka nedělají rozdíly a my bychom jim jejich bezmeznou lásku měli také oplácet. Co by si od nás tak mohli vykoledovat? Fitmin si speciálně na Velikonoce připravil tři balíčky pro mlsné koledníky, kterými je můžete obdarovat, zaručeně si tak vysloužíte velkou dávku radosti. Prvním je nadílka Fitmin Purity Snax Bonboniéra a 3 kapsičky zdarma – zkrátka půl kila čisté radosti z kvalitního masa s nášupem třech Fitmin For Life kapsiček, po kterých se váš chlupáč bude jistě olizovat. Dalším je limitovaná edice 700 g nejžádanějších pochoutek Purity Snax pro psy i s konzervou ve speciálním balení pro psí koledníky. A nakonec, pro skutečné jedlíky a gurmány, kombinace 12 kg granulí Fitmin Purity pro psy s 50 litrovým designovým barelem na krmivo. Navíc k Fitmin Purity Adult 12 kg dostanete 1 kg jako dárek. To bude mít Váš psí kamarád velkou nadílku!

Kočka a myš? Kočka a Fitmin!

Kočka možná neumí dávat lásku tolik najevo jako pes, ale když už na mazlení dojde, nikdo a nic ji nepřekoná. A přesně tak může vypadat i vaše Velikonoční pondělí. Jenom si představte, jak v kuchyni rozbalujete kočičí pamlsek – bystrá kočičí ouška jen zaslechnou šustnutí a už věrně čekají u vašich nohou a dožadují se pozornosti. A co jsme si pro tyto malé koledníčky s Fitminem letos připravili? Prvním překvapením je limitovaná edice velikonočních dobrot pro kočky, ve které najdete kombinaci vytříbeného bezobilného krmiva s čerstvou zvěřinou, masíčka ve vývaru a exkluzivní přírodní pochoutky v jedinečném balení pro kočičí koledníky. A co teprve velikonoční nadílka Fitmin Cat For Life 8 + 1 kg zdarma, která se hodí nejenom pro věčné mlsouny, ale i pro větší kočičí smečku! A aby kočičí koledníci nezáviděli těm psím, připravil si Fitmin také jako dárek 10 litrový barel ke koupi holistického bezobilného krmiva Fitmin Purity 10 kg pro kočky. A všichni přece ví, jak kočky rády prozkoumávají všechny krabice, boxy a barely! To bude radosti.

Radost pro páníčky!

Jelikož Fitmin myslí i na páníčky všech čtyřnohých miláčků, připravil si pro ně na Velikonoce toto veselé a teplem nabité video, které jistě přinese dobrou náladu všem, kteří jsou ovlivněni současnou situací. Hezké chlupaté Velikonoce!

O značce Fitmin

Fitmin je tradiční česká značka sídlící v podhůří Orlických hor, kde s respektem k přírodě a láskou ke zvířatům vyrábí krmiva, výživové doplňky a naturální pochoutky pro psykočky a koně. Od vzniku značky Fitmin uplynulo už více než 21 let a za tu dobu se mnohé změnilo, avšak základní hodnota rodinného byznysu – poctivý přístup k práci – zůstala zachována. Celou společností i nadále prostupuje duch původních zakladatelů společnosti, rodiny Štěpánkových. Jejich chovatelská a zemědělská tradice měla v Helvíkovicích vždy hluboké kořeny. Jako první u nás Fitmin v roce 2010 přišel s unikátní technologií přidávání čerstvého masa do procesu výroby krmiv, díky které si produkty zachovávají skvělou chutnost. Živiny zůstávají ve špičkové kvalitě a nejsou zničeny vysokými teplotami jako v případě, že je maso nejdříve zpracováno v moučku a teprve potom do granulí. Navíc to není maso ledajaké – jedná se o maso vysoké kvality, které je srovnatelné s kvalitou masa, které se používá v potravinářství.