V Milovicích vznikne nová prodejna Lidl

V průběhu tohoto týdne zahájila společnost Lidl stavbu nové prodejny v Milovicích, která bude stát v ulici Armádní. Prodejna zaujme na první pohled moderním architektonickým pojetím, vzdušným a velkoryse pojatým vnitřním prostorem s dostatkem denního světla, který zajistí prosklená část fasády. Zákazníkům by se měla otevřít již na podzim tohoto roku.   

Nová prodejna ve Středočeském kraji nabídne na prodejní ploše o velikosti zhruba 1400 m2 komfortní nakupování, kterému napomohou dostatečně široké uličky a pokladny s velkou odkládací plochou. Dostatek čerstvého pečiva zajistí pekárna, které bude součástí nové prodejny. „Samozřejmostí jsou velké úseky čerstvého ovoce a zeleniny, masa, uzenin či mléčných výrobků. Návštěvníci se mohou také těšit na benefit v podobě Wi-Fi připojení zdarma či možnosti zpříjemnit si nákup lahodnou kávou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl,” představil plánované novinky pro zákazníky mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler. 

K dispozici bude prostorné parkoviště o kapacitě 116 parkovacích míst. Pro komfortnější parkování bude vybaveno místy o šířce 2,70 m. Speciálně vyčleněna parkovací místa zde naleznou také rodiny s dětmi. Majitelé elektromobilů jistě ocení také nabíjecí stanici. 

Důležitým aspektem nové budovy je i její ekologická šetrnost. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně-izolační vlastnosti budovy, efektivní systém podlahového vytápění a chlazení a použití ekologických chladicích technologií. V rámci interiéru prodejny i na parkovišti bude využito úsporné LED osvětlení. 

Plánovaný termín otevření je již na podzim tohoto roku. 

O společnosti 

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 267 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika