Sberbank otevírá pobočky dle běžné provozní doby

Praha 12. 4. 2021 Sberbank od pondělí 12. dubna otevírá všechny své pobočky dle běžné provozní doby. Banka i přes zpřísňující se březnová opatření zachovala provoz všech svých poboček a firemních center, pouze upravila jejich otevírací dobu. Nyní již mohou klienti pobočky opět navštěvovat v časech, na které jsou dlouhodobě zvyklí. Nadále si však mohou rezervovat schůzku i mimo jejich otevírací dobu. Všechny pobočky stále zachovávají preventivní opatření k co nejvyšší ochraně zdraví zaměstnanců i klientů. K dispozici je i dálkový přístup pomocí internetového bankovnictví, webových stránek Sberbank.cz a call centra 800 133 444, jehož kapacity banka posílila. Nadále pokračuje i spolupráce s finančními poradci, které mohou klienti též využívat. 

„Jsem rád, že se nám daří dlouhodobě zachovat co nejvyšší možná obsluha našich klientů a provoz poboček jsme nepřerušili. Nyní jejich otvírací dobu vracíme do běžných časů, na které jsou klienti zvyklí. Věřím, že naši snahu co nejvíce jim ulehčit tuto náročnou dobu i nadále ocení,“ říká Milan Horák, Head of Retail, Sberbank. Připomíná přitom výsledky výzkumu nezávislé agentury ipsos, v níž klienti Sberbank vyjádřili největší spokojenost se svými bankovními poradci ze všech bank na českém trhu. Spokojeni byli i se službami a produkty. Banka se proto snaží nadále co nejvíce naplňovat přání klientů a zkvalitňovat i své služby. Nedávno například modernizovala bankomatovou síť a na všech pobočkových bankomatech zprovoznila funkce vkladů.  

Na všech pobočkách nadále trvají všechna doporučená hygienická opatření. Klienti si mohou nadále rezervovat schůzku na pobočce předem kontaktováním osobního bankéře, využitím rezervačního formuláře, emailu nebo telefonu na pobočku. Umožňuje domluvit si schůzku i mimo otevírací dobu pobočky, aby klientům vyšla co nejvíce vstříc.

Sberbank CZ, a.s. 

Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.