Tiskárny Epson EcoTank získaly cenu Red Dot: Best of the Best of the Red Dot Award: Product Design [2021]

Třetí ocenění Best of the Best v řadě po sobě pro tiskárny, skenery dokumentů a profesionální fotografické tiskárny společnosti Epson

30. dubna 2021 – Společnost Seiko Epson Corporation oznamuje, že tiskárny EcoTank získaly v soutěži Red Dot [2021] design awards prestižní cenu Red Dot: Best of the Best of the Red Dot Award: Product Design [2021], která byla udělena pouze malému zlomku z přibližně 7800 hodnocených zařízení. Společnost uvedla, že její skenery dokumentů a profesionální foto tiskárny získaly ocenění také v soutěži Red Dot of the Red Dot Award: Product Design [2021].

Letošní rok je již pátým v řadě, kdy produkty Epson zvítězily v kategorii produktového designu, a třetím, ve kterém její tiskárny získaly ocenění Red Dot: Best of the Best.

Red Dot: Best of the Best of the Red Dot Award: Product Design [2021]

  • Řada EcoTank ET (L15160 / L15150 / L6570 / L6550 / L14150)

Red Dot of the Red Dot Award: Product Design [2021]

  • Skenery dokumentů (WorkForce DS-32000/ DS-30000)
  • Profesionální foto tiskárny (SureColor SC-P900/ SC-P906/ SC-P700/ SC-P706/ SC-PX1VL/ SC-PX1V)

Cenu Red Dot Design Award, která je udělována v Německu od roku 1955, vyhlašuje centrum designu Design Zentrum Nordrhein Westfalen a je celosvětově uznávána jako jedno z nejprestižnějších ocenění v oblasti designu. Odborná porota hodnotí výrobky, které byly během posledních dvou let uvedeny na trh, a vybírá nejlepší design na základě devíti kritérií, včetně míry inovace, funkčnosti, ergonomie, ekologické kompatibility a odolnosti. Letošní vítězové byli vybráni z výrobků z celého světa.

Podrobnosti o oceňovaných produktech Epson:

Řada EcoTank ET (L15160 / L15150 / L6570 / L6550 / L14150)

Tato řada víceúčelových inkoustových tiskáren A4 / A3 určených pro firemní použití nyní přichází s naším velmi populárním systémem EcoTank. Díky výjimečně nízkým nákladům, kompaktnímu designu, který umožňuje umístění na stůl, nejvyšší rychlosti tisku ve své třídě a výjimečné šetrnosti k životnímu prostředí v souladu s nízkou spotřebou energie, mění tato řada tiskáren tržní segment SOHO.

Skenery dokumentů (WorkForce DS-32000/ DS-30000)

Tyto kancelářské skenery formátu A3 dosahují přes kompaktní provedení vysoké produktivity.

Třípolohová konstrukce umožňuje efektivně digitalizovat různé dokumenty bez jejich poškození a zároveň vám umožňuje udržet si volnou pracovní plochu na vašem stole, když skener zrovna nepoužíváte. Skener je možné položit vodorovně. To usnadňuje podávání dokumentů při skenování větších objemů. Když skener nepoužíváte, můžete jej postavit svisle, a ušetříte tím místo na stole.

Profesionální foto tiskárny (SureColor SC-P900/ SC-P906/ SC-P700/ SC-P706/ SC-PX1VL/ SC-PX1V)

Tyto úžasně kompaktní inkoustové tiskárny, které tisknou ve fotografické kvalitě a podporují velikosti A2+ a A3+, nabízí profesionálním fotografům a fotografickým nadšencům vynikající možnosti pro jejich expresivní vyjádření. Po deseti letech jsme znovu od základů přepracovali kvalitu obrazu, velikost tiskárny, vnější design a ovládání, abychom vytvořili vlajkové modely Epson, které jsou předurčeny k tomu, aby byly v nové éře tisku fotografií špičkou.

Produkty a služby Epson se v jednotlivých regionech liší.  

Podrobnosti o produktech a službách, které jsou dostupné ve vašem regionu, získáte od místní prodejní společnosti Epson: www.epson.cz/

Další informace o cenách Red Dot Award naleznete na: https://www.red-dot.org/

-Konec-

O společnosti Epson

Společnost Epson je globálním technologickým lídrem, který propojuje lidi, věci a informace pomocí nebývale efektivních, kompaktních a precizních technologií. Společnost se soustředí na to, aby přinášela inovace a překonala očekávání zákazníků v oblasti inkoustového tisku, vizuální komunikace, přenosné elektroniky a robotiky. Epson je hrdý na to, že pomáhá spoluvytvářet udržitelnou společnost, a rovněž na své dlouhodobé snahy o naplnění Cílů udržitelného rozvoje OSN.Globální korporace Epson Group vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku dosahuje ročních prodejů v hodnotě přesahující 1 miliardu JPY. global.epson.com