Nejdostupnější 5G telefon a neúnavný dříč za hubičku. Značka realme představí dvě novinky

11. května 2021 – Praha, Česká republika – Hned dva nové modely ukáže během launche 13. května realme, nejrychleji rostoucí značka mobilních telefonů na světě. Na příchod 5G sítí budou uživatelé připraveni díky výkonnému a dostupnému realme 8 5G, realme C21 je naopak spolehlivým a minimalistickým přístrojem z nižší střední třídy.

Mladá značka realme, která za rok působení na českém trhu stačila proniknout do TOP 4 v objemu dodávek, propojuje nejmodernější technologie, trendy design pro mladé a dostupné ceny. A jednou z jejích priorit je právě 5G.

Telefony s podporou sítí páté generace chce nabídnout všem, tedy i těm uživatelům, kteří za svůj smartphone nechtějí příliš utrácet. Loňský model realme 7 5G se stal nejdostupnějším telefonem s podporou této technologie na trhu a novinka realme 8 5G jej na této pozici střídá. A přidává ještě zajímavější parametry.

Oficiální představení realme 8 5G i realme C21 se všemi parametry se uskuteční 13. května od 11:00 na YouTube kanálu Hurámobil.cz a kanálech youtuberů McCitron, Porty, Housebox, Vláďa Videos a Ment. Program je následující:

11 – 12 Hurámobil.cz – Představení nejdostupnějšího 5G mobilu – realme 8 5G a realme C 21

12 – 14 McCitron – Brawl Stars s realme 8 5G

14 – 16 Porty – Hrajeme s realme 8 5G

16 – 18 Housebox – Pokec s Housem – realme 8 5G

18 – 20 Vláďa Videos – Můj první livestream v životě s realme 8 5G

20 – 22 Ment – Večerní Majnr! w/ realme 8 5G

Další aktuality k launchi nových smartphonů najdete na oficiálních profilech realme na Instagramu, Facebooku a YouTube.

O značce realme 

realme je značka, která se specializuje na poskytování kvalitních technologických produktů a služeb pod inspirativním heslem Dare-to-Leap. Produkty realme chtějí povzbudit mladé lidí ke ‘Skoku vpřed’ ve využívání nejnovějších technologií a designu.

Podle studie Counterpoint patří realme mezi top 7 značek mobilních telefonů v globálních dodávkách smartphonů ve 3. čtvrtletí roku 2020. V roce 2019 dosáhlo realme 25 millionů globálních dodávek smartphonů. Oproti předchozímu roku dosahovala společnost realme růst 808 %, což dělá z realme nejrychleji rostoucí značku smartphonů na světě ve čtyřech po sobě jdoucích čtvrtletích od roku 2019 do 2. čtvrtletí 2020. realme vstoupilo na 61 trhů po celém světě včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu a Afriky a má globální základnu s více než 50 miliony uživatelů.