Beosound Explore – reproduktor, který odolá všem živlům

Společnost g & Olufsen dnešním dnem představuje Beosound Explore, odolný a robustní reproduktor stvořený pro dobrodružství, který vám pomůže dosáhnout vrcholků s hudbou po vašem boku. Reproduktor Beosound Explore byl vyvinut jako lehký, vodotěsný a s vynikající dobou přehrávání, a je tedy dokonalým outdoorovým reproduktorem, jenž v sobě snoubí charakteristický zvuk Bang & Olufsen a skandinávský design, který je vytvořen pro dlouhou životnost.

“Reproduktor Beosound Explore je náš nejodolnější reproduktor, který zvládne sílu venkovních živlů. Je prachotěsný a vodotěsný, vytvořen v eloxovaném hliníkovém povrchu typu 2 odolném proti poškrábání. Na svou velikost má Beosound Explore výjimečnou kvalitu zvuku a je dokonalým společníkem pro každé dobrodružství,” říká Christoffer Poulsen, vrchní víceprezident produktového managementu společnosti Bang & Olufsen.

PRÉMIOVÁ ODOLNOST

Beosound Explore je prvním reproduktorem na trhu, který je vybaven eloxovaným hliníkem typu 2 pro zvýšenou odolnost proti poškrábání, což z něj činí ideální reproduktor pro outdoorové aktivity. Eloxování, které bylo vytvořeno v továrně Bang & Olufsen Factory 5 v dánském Strueru, je dosaženo aplikováním oxidu hlinitého na povrchu.

URČEN PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ

Reproduktor je vybaven hliníkovou karabinou, takže jej můžete pevně zavěsit na batoh při dlouhých túrách. Spolu s integrovaným popruhem pro zavěšení je reproduktor Beosound Explore mimořádně všestranný a poskytuje vynikající výkon bez ohledu na to, kde je umístěn. Ať už se jedná o turistiku nebo kempování v přírodě, stupeň ochrany IP67 proti prachu a vodě ochrání reproduktor, pokud náhodou zmokne.

Válcová skořepina sluchátek Beosound Explore byla navržena s ohledem na přenosnost, takže se bezpečně drží a snadno se vejde do kapsy batohu a vy se tak můžete soustředit na trať před vámi. Navzdory odolnému vnějšímu plášti je reproduktor s hmotností 631 gramů lehký, díky čemuž můžete zůstat v pohybu i na cestách. Díky výdrži až 27 hodin přehrávání při typické hlasitosti poslechu vám reproduktor Beosound Explore dává svobodu používat jej celý den, aniž byste se museli spoléhat na napájení, a je věrným společníkem na cestách v přírodě.

JEDNODUCHÝ A INTUITIVNÍ DESIGN

Aby Beosound připomínal skandinávskou krajinu, pro které jsou typické lesy, ledovce a fjordy, je k dispozici v odstínech Black Anthracite, Green nebo Grey Mist, které působí nenápadně a přirozeně. Hliníková skořepina působí na dotek výjimečně a je vybavena jednoduchým a intuitivním uživatelským rozhraním na horní straně produktu pro vynikající přehled, které lze snadno používat i v rukavicích v chladnějších podmínkách. 

CHARAKTERISTICKÝ ZVUK

Beosound Explore přináší zvuk charakteristický pro společnost Bang & Olufsen a je vybaven dvěma 1,8″ reproduktory s plným rozsahem, které poskytují silný zvuk. Pozornost byla věnována outdoorovému výkonu a špičkovým basům, které navzdory kompaktním rozměrům poskytují 59 dB v basové kapacitě. Mřížka je vyříznuta v 360stupňových liniích, což zajišťuje všesměrový zvuk True360, ideální pro noci strávené u táboráku.