ZEBRA SYSTEMS se stala distribučním partnerem Virtuozzo pro Česko a Slovensko

PRAHA, 31. května 2021 – Společnost ZEBRA SYSTEMS oznámila, že se stala distribučním partnerem (Distribution Partner) společnosti Virtuozzo, globálního poskytovatele hybridní virtualizace, ukládání a cloudových softwarových řešení, na českém a slovenském trhu.  ZEBRA SYSTEMS, která je distributorem s přidanou hodnotou řešení Acronis, GFI Software, N-able a Cloudflare tímto rozšiřuje své portfolio o další významnou značku v oblasti IT správy a bezpečnosti.

ZEBRA SYSTEMS bude v obou zemích zodpovědná za dodávky kompletní řady produktů včetně Virtuozzo Hybrid Infrastructure, Virtuozzo Hybrid Server and Virtuozzo Hybrid Cloud. Softwarová řešení Virtuozzo nabízejí poskytovatelům MSP a cloudových služeb cenově efektivní způsob spuštění cloudových služeb, které přesněji odpovídají na požadavky jejich zákazníků.

„Jsme potěšeni, že můžeme rozšířit své portfolio o značku Virtuozzo, která doplňuje řešení dostupná našim partnerům a poskytovatelům služeb,“ řekl Zdeněk Bínek, ředitel společnosti ZEBRA SYSTEMS. „Zejména dnes, kdy registrujeme rostoucí poptávku po řízených a cloudových službách vidíme řešení Virtuozzo jako důležitou technologii, která je komplementární k naší nabídce a která nám umožní být na trhu ještě úspěšnější.“ 

Více o řešení Virtuozzo je dostupné zde: https://www.virtuozzo.com 

About Virtuozzo 

Virtuozzo je přední globální dodavatel hybridní virtualizace, ukládání a cloudových softwarových řešení. Softwarově definovaná, hyperkonvergovaná samoobslužná platforma a možnosti správy zdrojů umožňují poskytovatelům služeb a hostingu nabízet koncovým zákazníkům služby veřejného i privátního cloudu. Virtuozzo je průkopníkem, který před 21 lety jako první vyvinul první komerčně dostupnou kontejnerovou technologii. Společnost dodává softwarová řešení a služby více než 450 poskytovatelům služeb, softwarovým výrobcům a podnikům umožňující provoz cca 500 tisíc virtuálních prostředí a kritických cloudových systémů. Kromě toho Virtuozzo sponzoruje řadu open source projektů včetně KVM, Docker, OpenStack, OpenVZ, CRIU a Linux kernel. Více na www.virtuozzo.com

O ZEBRA SYSTEMS

Společnost ZEBRA SYSTEMS s.r.o. je s více než 25 lety na trhu předním distributorem s přidanou hodnotou v segmentu IT bezpečnosti a ochrany dat v České republice a na Slovensku. Vedle prodeje produktů poskytuje svým zákazníkům špičkové služby podpory a školení. Společnost je výhradním distributorem produktů značky Acronis, GFI Software, Kerio, Exinda a SolarWinds MSP. Více na www.zebra.cz.