Sberbank snížila sazbu spotřebitelské půjčky na 1,99 procenta ročně

Praha 1. 6. 2021 Sberbank od 1. června snížila sazbu spotřebitelských půjček. Pro všechna pásma lze nyní získat velice atraktivní bonusovou sazbu ve výši 1,99 procenta ročně. Obdrží ji každý, kdo požádá o FÉR půjčku či FÉR konsolidaci. Sazbu získají všichni klienti pro úvěry ve výši od 50 tisíc do 1 milionu korun, kteří mají dobrou platební morálku.

„Poskytujeme jednu z nejlepších sazeb na trhu. Spotřebitelské půjčky a konsolidace s bonusovou sazbou 1,99 procenta ročně jsou pro klienty velice atraktivní. Chytrým řešením je určitě naše FÉR konsolidace, která ulehčí domácím rozpočtům, umožní snížit stávající úvěrovou zátěž u jiných bank a pokud klient potřebuje, lze ke konsolidovaným úvěrům přidat i novou hotovost na cokoli,“ vysvětluje Roman Brychnáč, Head of Lending Sberbank CZ: „Protože nadále přetrvává pandemie koronaviru a její důsledky, chceme našim klientům pomoci nejen se zajištěním potřebných financí, ale i s ochranou před možnou nepříznivou životní situací. Aby se v takovém případě neobávali dalšího zadlužení, nabízíme jim pojištění schopnosti splácet pro případ nemoci nebo ztráty zaměstnání,“ dodává Roman Brychnáč.

Bonusovou sazbu 1,99 % ročně u FÉR půjčky či konsolidace stávajících úvěrů, získají všichni klienti s dobrou platební morálkou, kteří si založí i FÉR účet. V případě, že si sjednají FÉR účet PLUS nebo FÉR účet EXTRA a budou jej navíc aktivně využívat, dostanou pravidelnou roční odměnu ve výši 1234 Kč. FÉR půjčka a FÉR konsolidace je bez poplatků za zřízení i vedení. Splatnost úvěru je pro FÉR půjčku až 96 měsíců, pro FÉR konsolidaci až 120 měsíců. Výše půjčky pak může být 50 tisíc až 1 milion korun. Bonusová sazba 1,99 % je velice atraktivní a patří k nejvýhodnějším na trhu.

Sberbank CZ, a.s. 

Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.