World of Tanks Blitz slaví 7. Narozeniny

1,8 milionu stažení v České republice a Update 8.0

9. června, 2021 — World of Tanks Blitz definoval celý herní žánr, zaznamenal celosvětově více než 170 milionů stažení a spojil hráče z různých platforem. Populární hra právě zahájila aktualizaci 8.0, která přináší realističtější vizuály a novou řadu amerických těžkých tanků. A to všechno je naservírováno k 7. výročí. 

World of Tanks Blitz má tradici vypouštět důležité aktualizace a přidávat speciální aktivity ke svým výročí, aby je oslavil společně s komunitou. Letos v červnu doprovázíme naši hráčskou základnu spoustou dlouho vyvinutých vylepšení grafiky, díky nimž bude vizuální zážitek na bojišti ještě realističtější, aniž by to mělo dopad na výkon. Nová americká tanková řada se zbrusu novou mechanikou a spousta zábavných režimů a eventů, to vše teď čeká na hráče, “ říká Andrey Ryabovol, produktový ředitel WoT Blitz. 

“„Aby Blitz vyjádřil vděčnost našim fanouškům za jejich zájem a cennou zpětnou vazbu v průběhu let, bude tento měsíc respektovat jejich herní úspěchy oceněním jejich seniority. Všechno nejlepší k narozeninám, World of Tanks Blitz!“

S aktualizací 8.0 dostala grafika Blitz celou řadu vychytávek. Ve hře tak doslova budete cítit lepkavé bláto, realistické odpružení tanků a věrohodně naservírovaný sníh. Kovové povrchy se lesknou a gumové a látkové části se staly pružnějšími s fyzickým vykreslením. Do hry se již zapojilo pět zbrusu nových vozidel ve vylepšené grafické kvalitě a s dalšími se počítá v budoucnu. Všech 370 tanků, které již ve hře existují, bude postupně upgradováno na nové standardy.

Ve hře se nyní objevuje nová americká těžká linie, čtyři vozidla úrovně VII – X založená na projektech tanků vytvořených v roce 1953 jako součást pokročilého výzkumného programu americké armády. To se projevuje v experimentálních a někdy neobvyklých použitých řešeních, jako je motor umístěný ve věži. Všichni nově příchozí jsou „tvrdohlaví“ s dobrými úhly stlačení zbraně, a proto jsou dobří ve hře o trup. Mají také novou funkci „trať v trati“, která znemožňuje imobilizaci. Jízda IX. A X. úrovně nabízí výběr ze dvou samonabíjecích zbraní se sponami pro dvě nebo tři granáty.

Oslava narozenin opravdu začíná, World of Tanks Blitz vás zve do zábavního parku s tématem tanků Blitzland! Navštivte „Shooting Gallery“ (14. – 21. Června) a „Strength-o-Meter“ (21. – 28. Června) a vyhrajte jedinečný Tier V Pz. IV Gargoyle a Tier VII Kunze Panzer . Buďte také připraveni na návrat milovaných režimů Mad Games a Uprising. 21. června bude na týden otevřen stánek se suvenýry.

Informace o narozeninových aktivitách nejdete zde:

###

O World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz je multiplatformní akční hra MMO založená týmových soubojích v tancích. Tato hra, která je k dispozici pro iOS, macOS, Android, Windows 10, Nintendo Switch a Steam, umožňuje hráčům ovládat 370 legendárních obrněných vozidel a může se pochlubit více než 137 miliony stažení po celém světě. World of Tanks Blitz je zábavný, odlehčený přístup k žánru, který ohýbá pravidla reality a přináší poutavé tankové souboje. 

Hluboce věrná mechanika a realistické fyzikální modely napříč autentickými i alternativními historickými nastaveními vytvářejí plynulé hraní a taktickou rozmanitost.

Oficiální web:

O MS-1

MS-1 je přední studio Wargaming pro vývoj mobilních her a stojící za World of Tanks Blitz, renomovanou střílečkou pro různé platformy, která se může pochlubit více než 170 miliony stažení po celém světě. MS-1 je multi-site studio s kancelářemi v Minsku, Moskvě a Vilniusu a v současné době zaměstnává přes 325 profesionálů z různých oborů a zkušeností napříč všemi obory, včetně vývoje, publikování a provozu. Tato kulturní rozmanitost pomáhá poskytovat hry, které baví hráče po celém světě.