EURO 2020 & Wembley Stadium v paprscích Zumtobel

Praha, Česká republika – Schick, Souček, Keane nebo Sterling. Thorn Aquaforce Pro, Chalice, College, Omega či Hipak Pro. Špičky svých oborů? Nepochybně. Stejně jako Wembley Stadium Londýn. Největší evropský stadion, kde se za pár dní utkají fotbalové hvězdy letošního šampionátu UEFA EURO 2020 v zápase Česko vs. Anglie. A právě světelná technika tohoto sportovního svatostánku s 90 000 místy pro sezení, 34 bary, 98 kuchyněmi, 8 restauracemi a 688 místy pro občerstvení, o kterou se postarala firma Zumtobel prostřednictvím své značky Thorn.

Thorn není ve Wembley žádným novicem, sportovcům a jejich obdivovatelům přináší světlo do života již od 70. let minulého století. A bylo to právě osvětlení Thorn, které stálo při mamutí rekonstrukci Wembley Stadium. Od těch posledních LEDek Chalice až po gigantický oblouk, který od roku 2014 září do tmy Londýna různobarevnými efekty. A zářit bude díky světlům Thorn i letos. Českým fotbalistům a jejich britským sokům v zápase 22. června, ale i semifinalistům a finalistům UEFA EURO 2020. Třeba mezi nimi budeme právě my. Good luck!

O skupině Zumtobel Group:

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na osvětlení, nejlepší světelné řešení pro využití ve dne i v noci. Jako lídr v oblasti inovací Zumtobel svým přístupem neustále posouvá hranice při hledání jedinečného a nadčasového designu svítidel. Je mezinárodním dodavatelem integrovaného světelného řešení, který vyvíjí nové generace svítidel postavených na odkaze rodinné firmy s cílem zlepšovat kvalitu života prostřednictvím světla. Skupina sídlí v Dornbirnu v rakouské spolkové zemi Vorarlberg.

Na českém trhu ZG Lighting Czech Republic s.r.o., člen skupiny Zumtobel Group, nabízí profesionální osvětlení značek Thorn, acdc a Zumtobel. Pro další informace prosím navštivte: www.zumtobel.cz.