5 způsobů, jak zdokonalit zážitek z Motorola softwaru v Androidu

Společnost Motorola se snaží přinášet koncovým uživatelům co nejlepší softwarové zážitky. To potvrzuje rovněž úzké partnerství značky s Androidem a bezprostřední integrace s aplikacemi a službami Google. Namísto duplikování skvělých věcí, s nimiž se pracuje v rámci systému Android™, z něhož společnost Motorola vychází, staví značka na jedinečných způsobech zdokonalování mobilního zážitku napříč svým portfoliem – od moto e až po motorola razr.

Zde naleznete 5 způsobů, jak mohou uživatelé optimalizovat svoje softwarové prostředí Motorola v systéme Android: 

  1. Jednoduchá změna zařízení: Google zjednodušuje přechod ze systému iOS na Android. Zálohováním obsahu na Disk Google mohou uživatelé systému Android a iOS přenášet rychle údaje do nového zařízení. Motorola ve spolupráci s Google přináší tento zážitek z nastavení a migrace zařízení do nedávno představených smartphonů moto g¹⁰⁰, moto g⁵⁰, moto g³⁰ a moto g¹⁰. Tato nová zkušenost je tak rychlejší a jednodušší a umožňuje zákazníkům společnosti Motorola přímo migrovat údaje ze starých zařízení pomocí USB kabelu, čímž se vyhnou pomalému zálohování přes cloud. Nové prostředí umožňuje migraci ze zařízení se systémem Android a iOS a podporuje mnohem širší škálu dat než předtím. To znamená, že zákazníci mohou rychle a sebevědomě měnit zařízení s vědomím, že jejich nejcennější obsah zůstane vždy u nich. 
  2. Přizpůsobení: Software od Google a Motorola ulehčuje personalizaci a přizpůsobení zážitku ze smartphonu. Od změny tapet a vytváření miniaplikací až po přizpůsobení upozornění. Zážitek z Androidu je mnohem osobnější. Navíc s My UX vám Motorola umožňuje přizpůsobit zážitek tak, aby byl ještě intuitivnější a osobnější, takže funguje přesně tak, jak chcete. Ať už se jedná o zapnutí baterie jednoduchým gestem sekání nebo spuštění fotoaparátu otočením zápěstí díky Moto Actions, vše je součástí Motorola standardu. Patří sem také nedávno představený interaktivní Wallpaper Hub, který našim uživatelům poskytuje různé způsoby, jak si vlastní tapetu vytvořit.
  1. Hlasový asistent: Pouze prostřednictvím hlasu můžete požádat Asistenta Google o pomoc s čímkoliv – od zavolání příteli až po otevření oblíbených aplikací. A na vybraných zařízeních Motorola najdete samostatné tlačítko, kterým lze jednoduše aktivovat Asistenta Google kdykoliv to bude potřeba.
  2. Videohovory: Tento rok se mnozí z nás spoléhali na aplikaci pro videohovory Google Duo, abychom se spojili tváří v tvář s lidmi, na nichž nám záleží nejvíce. Bez ohledu na to, kde na světě se zrovna nacházíme. A nyní, s platformou Motorola Ready For, jsme tuto funkci posunuli o krok dál, abyste se cítili, jako bychom byli spolu v jedné místnosti. S Ready For mají uživatelé možnost vybrat si mezi 64 MPx objektivem, se kterým působí každý záběr živě a ostře. 16 MPx ultra-širokoúhlý objektiv vám zase umožní zachytit víc lidí v jednom záběru pro dokonalý skupinový videohovor. Kromě toho se můžete ujistit, že jste vepředu a na středu, a to aktivací prvního pokročilého sledování objektu na trhu s Ready For. To sleduje pohyb tváře a stará se o to, abyste byli během videohovorů a nahrávaní vždy zaostření.

Společnost Motorola uvedla, že „software Motorola a Google spolupracují hladce, aby na našich zařízeních vytvořili optimální spotřebitelský zážitek, který pomáhá řešit výzvy, s nimiž se naši zákazníci potýkají. Pokud se videohovory stávají populárnějšími než kdykoliv předtím, naše funkce videohovorů Google Duo přináší pohlcující a realističtější zážitek při rozhovorech s blízkými, zejména díky přidání funkce Ready For.“

  1. Bezpečnost: Nástroje a ovládací prvky ochrany osobních údajů systému Android umožňují poskytovat uživatelům rozhodnutí do rukou tím, že poskytují přístup k ovládacím prvkům polohy, povolením a dalším nastavením. Přidáním skenerů otisků prstů a funkce Face ID, které lze najít na mnohých zařízeních Android a Motorola, získávají uživatelé jistotu, že jejich informace a zařízení jsou lépe chráněné. Ve společnosti Motorola jsme ale chtěli bezpečnost posunout ještě o krok dál. A to s funkcí Thinkshield for Mobile. Bezpečnost je jádrem toho, co děláme. A s ThinkShield pro mobilní zařízení poskytujeme zabezpečení, správu, produktivitu a služby na byznys úrovni.

Pokud se chcete dozvědět o zařízeních Motorola, která disponují možnostmi optimalizace softwaru, více, navštivte naše webové stránky

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 50 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500, zaměstnává 63 000 lidí a podniká na 180 trzích po celém světě. Soustředíme se na jasnou vizi přinášet inteligentnější technologie pro všechny, vyvíjíme technologie, které mění svět a vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost. Vývojem, designováním a budováním nejkomplexnějšího portfolia inteligentních zařízení a infrastruktury jsme lídrem inteligentní transformace, abychom vytvořili lepší zážitky a příležitosti pro miliony zákazníků z celého světa. Pro více informací navštivte www.lenovo.com, sledujte nás na LinkedInu, Facebooku, Twitteru, Instagramu, Weibo, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu.