Proč bychom měli dětem pouštět pohádky a animované seriály?

Existuje řada názorů na sledování televize dětmi. Všichni se však shodneme na tom, že pokud má seriál či pohádka výchovný charakter, nemůžeme pro své děti chtít nic lepšího. Uvidí soužití se zvířaty, sílu přátelství, naučí se nebojácnosti a seznámí se s důležitými situacemi v každodenním životě. Od 1. srpna od 19:00 uvidíte seriál Tým DroniX a 16. srpna od 17:30 seriál Ernest & Rebecca na TV Minimax. Od 1. srpna se navíc všichni diváci mohou těšit na dětskou stanici Minimax s novým vzhledem i obsahem. 

Neobyčejné přátelství

Co byste dělali, kdybyste ve věku šesti let byli úplně normálním děvčetem, které žije se svou matkou, starší sestrou a psem a jednoho dne najdete velmi neobyčejného kamaráda? Slovo „neobyčejný“ je v tomto případě na místě. Ernest je totiž mikrob, kterého Rebecca chytila, když lovila žáby. Naštěstí se rozhodl, že už nebude v lidských tělech šířit žádné nákazy, ale raději si bude užívat života. S Rebeccou zažívají spoustu dobrodružství a všechny problémy zvládají s lehkostí, když mají jeden druhého. Rebeccy rodiče se totiž rozvádějí a ona bojuje s oslabenou imunitou a nemocemi. Může přátelství nemocné dívky s mikrobem zachránit i manželství jejích rodičů? Zvládnou si být vzájemnou oporou za všech okolností? Nejen odpovědi na tyto otázky se dozvíte ve skvělém seriálu Ernest & Rebecca.

Neporazitelný Tým DroniX

Světem hýbou technologie a mladé lidi lákají nové, nepoznané, a hlavně inteligentní věci. Parta třech studentů se potká na Hawkinsonově technické akademii, která se specializuje především na nanotechnologie, umělou inteligenci a drony. Právě láska k dronům spojí odvážného pilota Bucka Rockneta, vynikajícího designera Tomase Chessmata a inženýrku Vicky Risk, aby společnými silami zdokonalili a vyrobili prototyp dronu s názvem DroniX. Nebude to ale tak jednoduché. DroniXu se chce zmocnit společnost Vulture Corp., která ho plánuje zneužít k nekalým aktivitám. Pracoval tam i otec Vicky, krátce před jeho záhadným zmizením. Stojí za tím Vulture Corp.? Podaří se Týmu DroniX vyvinout dron a ochránit ho před krádeží? 

Pokud vás lákají moderní technologie a chcete inspirovat i vaše děti, sledujte seriál Tým DroniX už od 1. srpna od 19:00 na TV Minimax. Chcete-li vašim dětem ukázat skutečnou sílu přátelství a podpory toho druhého, nenechte si ujít ani seriál Ernest & Rebecca, který startuje od 16. srpna v 17:30 na TV Minimax.

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI – Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com