Genesis slaví 10. výročí a mění své logo

Herní značka Genesis, která slaví 10. výročí svého založení, odhalila svou novou vizuální identitu. Nové logo, které má zdůraznit technologickou povahu značky, bude již brzy k vidění i na zařízeních.

Společnost Genesis byla založena v roce 2011 a letos slaví výročí. Během uplynulých 10 let rostla a snažila se co nejlépe reagovat na změny a vyvíjející se potřeby fanoušků, které jsou nepostradatelným prvkem značky. Typickým rysem produktů Genesis, při výběru jejich názvu, je inspirace základními prvky (např. Radon, Xenon, Argon).

Před dvěma lety byl zahájen proces rebrandingu, do kterého se zapojila i komunita, která měla možnost vyjádřit své potřeby a očekávání v rámci provedeného průzkumu. Dnes se značka Genesis pyšní novým logem a výsledek práce komentuje marketingový ředitel Dominik Piętka:

Je to pro nás skvělá událost. Jsem rád, že dnes tento projekt dokončujeme. Genesis je na trhu již 10 let a máme za sebou mnoho úspěchů, které jsme spoluvytvářeli s naší komunitou, za což bych vám chtěl upřímně poděkovat. Značka Genesis prošla během deseti let obrovskými změnami. Nyní jsme vytvořili identitu značky, která identifikuje, kým jsme dnes a kým budeme v budoucnu.”

Na oslavu výročí firma také připravila speciální edice oblečení a limitovanou sérii produktů, které budou postupně odhalovány. Zároveň chystá značka debut v několika dalších třídách produktů.

Zbývající položky portfolia budou postupně procházet procesem rebrandingu. Pokud se chcete o procesu rebrandingu Genesis dozvědět ještě více, navštivte tuto sekci webových stránek.

###

O značce Genesis

Značka herního vybavení Genesis byla uvedena na trh v roce 2011. Od samého počátku své existence dodává příslušenství pro hráče na všech úrovních – od počítačových myší a podložek pod myš přes sluchátka nejrůznějších typů, herní klávesnice, konzole a herní židle až po jedinečné vybavení pro fanoušky značky Genesis jako takové. Genesis je rovněž oficiálním sponzorem týmu Romagna, jednoho z předních týmů v Dota2, a rovněž CS:GO: XPC a Team Genesis. 

www.genesis-zone.com