Bernard Pub poprvé v zahraničí

Síť franšízových restaurací Bernard Pub se rozšířila do zahraničí. Nová hospoda s širokou nabídkou čepovaných piv Bernard je otevřena v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara.

Restaurace byla k otevření připravena už loni, spuštění do plného provozu ale brzdila opatření proti šíření koronaviru. „Podle možností jsme prodávali alespoň z okénka nebo rozvážkou. Byly to těžké časy, ale byl to vlastně docela dobrý zkušební provoz. Nástup do sezóny pak nebyl tak náročný,“ ohlíží se za spuštěním prvního slovenského Bernard Pubu obchodně-marketingová manažerka Tereza Tkáčová.

Stylová hospoda je součástí nového resortu Maladinovo v sousedství parku Tatralandia. „Našim cílem byla hospoda s poctivým pivem a kvalitní regionální kuchyní. Koncept franšízy Bernard Pub nám vyhovuje, víc než požadavky na papíru nás zavazuje vztah k oblíbené značce, zároveň máme možnost podnik vést podle svého názoru,“ říká k výběru značky Bernard Tereza Tkáčová. Součástí resortu, kde je možné se ubytovat v moderních rodinných apartmánech, jsou i jedinečné pivní lázně Bernard.

První zahraniční Bernard Pub nabízí pět druhů čepovaného piva, součástí je tzv. Rotující pípa, na které se průběžně mění nabídka speciálů humpoleckého pivovaru. Širokou nabídku piv doplňuje kvalitní kuchyně. „Je to značková restaurace, kde pivo čepuje a podává zaškolený a zkušený personál. Kvalitu provozovatel pravidelně konzultuje se zástupcem pivovaru. Je možné zde ochutnat pivo nepasterované, nefiltrované i kvasnicové,“ představuje fungování podniku obchodní ředitel Rodinného pivovaru Bernard Zdeněk Šípek.

Franšízové podniky Bernard spojuje značka piva, vzhled a kvalita sortimentu, ale dva stejné provozy nenajdete. „Je to franšíza, která nabízí originalitu. Vždy poznáte, že jste v Bernardu, ale jinak vypadá naše hospoda v moderním objektu a jinak v prvorepublikové vile. V žádném z našich podniků nejsou stejné jídelní lístky, nediktujeme centrálně, co vařit a od koho nakupovat suroviny. To je v „tvrdých“ franšízách nemyslitelné,“ dodává Zdeněk Šípek.

Bernard Pubů je celkem osm, otevřeny jsou také dva Bernard Bary orientované především na nápoje.

www.bernardpub.sk

www.bernardpub.cz