Otevření butiku Victorinox v Praze

Světoznámá švýcarská značka Victorinox otevřela ve spolupráci s hodinářstvím Koscom monobrand butik v samotném srdci Prahy. Prodejna nabízí rozmanitý sortiment produktů Victorinox na prestižním místě v blízkosti Staroměstského náměstí; od slavného armádního nože až po kuchyňské vybavení, cestovní zavazadla, hodinky a parfémy, a také jedinečný model nože dostupný exkluzivně pouze v pražském butiku.

Společnost Victorinox, výrobce ikonického švýcarského armádního nože, nadále investuje do budoucnosti. S vlastní sítí maloobchodních prodejen a obchody provozovanými franšízovými partnery umožňuje zákazníkům po celém světě být součástí fascinujícího světa Victorinox. V minulém roce došlo k otevření prvního evropského franšízového obchodu ve Vídni a nyní otevírá populární švýcarská společnost svůj další značkový obchod v centru Prahy. 

Butik Victorinox se nachází v samotném centru Starého Města, jen pár kroků od Staroměstského náměstí. Široký sortiment produktů je prezentován v přirozeně prosvětleném a velkorysém prostoru. Na své si přijdou všichni fanoušci outdoorových aktivit, dobrodruzi i milovníci cestování, kteří mohou vybírat z funkčního cestovního vybavení, hodinek a parfémů. Amatérští kuchaři i profesionálové zde naleznou velký výběr kuchyňských nožů a příslušenství. Nechybí samozřejmě i klasické švýcarské armádní nože. Kromě široké škály modelů a barev si může každý nůž přizpůsobit, co se konfigurace a gravírování týče. 

Zlatým hřebem sortimentu je “Place 2 Be” nůž s panoramatem hlavního města, jenž je k dostání výhradně v pražském butiku Victorinox. Jedná se o jedinečný upomínkový předmět, kterým značka navazuje na tradici exkluzivních modelů pro své butiky.

Produkty Victorinox jsou k dispozici ve více než 120 zemích světa. Prozkoumat svět značky Victorinox je možné v nespočet prodejnách a více než 50 vlastních maloobchodních provozovnách. Nový butik v Praze je po loňském otevření ve Vídni, druhým svého druhu v Evropě a další se již plánují. Franšízové pobočky vznikají vedle obchodů provozovaných přímo společností Victorinox na strategických místech jako třeba Curych, Luzern, Ženeva, Berlín, Kolín nad Rýnem, New York, Tokio a Hongkong.