OPPO představuje novou řadu MagVOOC a technologie pro připojení v autech

Společnost OPPO se vydává na neprobádaná území internetu věcí a slibuje svým uživatelům rozmanitější budoucnost inteligentní konektivity

Praha, 24. srpna 2021 – Společnost OPPO představila svou novou řadu bleskového nabíjení OPPO MagVOOC, technologii konektivity v automobilu a další novinky.

OPPO neustále realizuje své strategické nasazení v oblasti internetu věcí a v širších oblastech týkajících se internetu zkušeností, s cílem podpořit zákazníky v různých scénářích,“ řekl Henry Duan, viceprezident a prezident produktové divize chytrých telefonů společnosti OPPO. „S novými technologiemi bleskového magnetického nabíjení a konektivity v autě děláme vše pro to, abychom v každém ohledu zlepšili zážitky zákazníků.“ 

Bezprecedentně pohodlné nabíjení vzduchem a bleskové nabíjení MagVOOC 

Kromě toho, že společnost OPPO představila svou technologii bezdrátového nabíjení vzduchem, odhalila také poprvé své technologie bleskového magnetického nabíjení – řadu OPPO MagVOOC. 

Tato nová řada zahrnuje bezdrátovou powerbanku MagVOOC, která využívá systém magnetického vyrovnávání, zajišťující přesné vyrovnání telefonu a nabíječky. Druhou součástí je ultratenká blesková nabíječka MagVOOC, která využívá dělený design, díky němuž je celá nabíječka tenčí. Konstrukce obou zařízení umožňuje jejich snadné přenášení. A k tomu ještě bezdrátový stojánek pro bleskové nabíjení MagVOOC, který pomáhá uživatelům ušetřit až 60 % času na přípravu v porovnání s běžným nabíjením přes kabel. Společnost se snaží optimalizovat své technologie a produkty tak, aby pokryly rozmanitější potřeby uživatelů.

Neuvěřitelně chytré možnosti připojení telefonu v autě

Na další frontě představila společnost OPPO i své nejnovější úspěchy v oblasti možností připojení chytrých telefonů v autě, včetně digitálního klíče od vozu, dálkového ovládání vozidla hodinkami OPPO Find X3, dálkového ovládání vozidla hodinkami OPPO Watch 2 a také bleskového nabíjení v autě.

Digitální klíč od auta umožňuje uživatelům jednoduše přes Bluetooth odemknout svůj vůz pomocí smartphonu OPPO. Není potřeba žádná mobilní síť, což je pro každodenní používání pohodlnější. 

Dálkové ovládání vozidla hodinkami OPPO Find X3 nebo OPPO Watch 2 umožňuje uživatelům na dálku prostřednictvím aplikace zapnout klimatizaci. Může také pomoci majitelům automobilů vyhledat jejich vůz pomocí zatroubení na dálku. 

Kromě toho mohou uživatelé využívat také pokročilou technologii OPPO pro bleskové nabíjení v autě, které podporuje 65W bleskové nabíjení OPPO VOOC přes USB a 40W bezdrátové bleskové nabíjení VOOC během jízdy. 

Společnost OPPO byla vždy otevřená spolupráci napříč odvětvími, aby mohla zkoumat nové možnosti, a navázala partnerství s mnoha předními automobilovými značkami, jako jsou NIO, BYD Auto a Geely. 

V budoucnu se chytré telefony stanou řídicím centrem našich vozidel. Do ekosystému propojení chytrého telefonu a vozidla bude začleněno stále více pokročilých technologií. Zážitek z používání aut bude více integrovaný.

Bezproblémově propojená zařízení internetu věcí a další inovace

Od doby, kdy vyzvedla koncept internetu zkušeností, dosáhla společnost OPPO úspěchy s vývojem AR Glass 2021 a dalších chytrých domácích zařízení, která jsou všechna propojena technologií UWB. 

OPPO AR Glass 2021 využívají dělený design, díky němuž jsou brýle lehčí a jejich dlouhodobé nošení je tedy pohodlnější. Brýle OPPO AR Glass 2021, vybavené běžným optickým řešením Birdbath, nabízejí zákazníkům zážitky jako v kině. 

Vstupem na tato nová území v oblasti internetu věcí je společnost OPPO o krok blíže k realizaci své vize internetu zkušeností (Internet of Experience) a vytvoření světa s rozšířeným propojením a integrací mezi lidmi a zařízeními.

_________________________________________________________________

O ZNAČCE OPPO

OPPO je přední světová značka na poli chytrých telefonů a zařízení. Svůj první mobilní telefon společnost uvedla na trh již v roce 2008 a od samého začátku se snaží do technologií vkládat své srdce i duši.  Zároveň neúnavně usiluje o dokonalou harmonii designu a inovací. Dnes OPPO nabízí širokou škálu chytrých zařízení v čele se sériemi smartphonů s označeními Find a Reno. Mimo ta poskytuje OPPO svým uživatelům vlastní softwarovou nadstavbu uživatelského prostředí ColorOS. OPPO působí ve více než 40 zemích světa. Po celém světě má také 6 vlastních výzkumných ústavů a 5 center výzkumu a vývoje. V Londýně sídlí OPPO International Design Center. Po celém světě má OPPO více než 40 000 zaměstnanců.