Virtuální konference SAP Industry Days 2021 se blíží

PRAHA, Česká republika — 1. září 2021 Digitální transformace je téma, které je aktuální prakticky ve všech společnostech. Firmy, které čelily krizi, řeší a řešily, jak moudře investovat do IT řešení, a jaké IT nástroje by měly být nasazeny jako první a jaké později.

Nejen tyto aktuální výzvy se budou diskutovat na virtuální konferenci SAP Industry Days 2021, která se během čtyř dní zaměří na finanční služby (7. září), utility (8. září), výrobu (9. září) a retail (10. září), a to vždy od 10 do 16 hodin.

Konference SAP Industry Days 2021 bude plně virtuální, přinese interaktivní obsah, a především mnoho příběhů zákazníků a partnerů SAP. Na online setkání budou mít účastníci možnost poslechnout si zkušené odborníky, inspirovat se současnými trendy a řešením obchodních výzev v příslušných oborech. Zároveň se dozvědí, jak naplánovat digitální transformaci a jak ji úspěšně uskutečnit. Získají také informace o obchodních řešeních, která pomohou nejen udržet konkurenceschopnost, ale také uspět v dynamicky se měnícím prostředí. Podrobnosti a bezplatná registrace na www.sap.cz/industry-days.


O společnosti SAP
Strategií společnosti SAP je pomoci firmám stát se inteligentním podnikem. Jako lídr na trhu s podnikovým aplikačním softwarem pomáhá firmám všech velikostí a ze všech oborů k lepšímu fungování. 77 % světových výnosů z obchodních transakcí má co dočinění se systémy SAP. Technologie, jejichž součástí je strojové učení, internet věcí a pokročilé analytiky, pomáhají našim zákazníkům přetvořit jejich firmy v inteligentní podnikání. SAP poskytuje jednotlivcům a organizacím obchodní expertízu a rozvíjí spolupráci, díky níž jim umožňuje mít vždy náskok před konkurencí. Společnostem zprostředkováváme jednoduché využití technologií, díky čemuž mohou náš software využívat tak, jak sami chtějí a bez komplikací. Naše end-to-end sady aplikací a služeb pomáhají zákazníkům z komerční i veřejné sféry a napříč 25 různými odvětvími v dosahování vyšších zisků, v přizpůsobování se aktuálním potřebám a ve schopnosti těžit z rozdílného přístupu. Díky celosvětové síti zákazníků, partnerů, zaměstnanců a uvědomělých lídrů pomáhá SAP ke zkvalitňování lidských životů. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1 300 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy. Součástí SAP v České republice je také SAP Services, SAP Ariba a SAP Concur. Pro vice informací navštivte www.sap.comSAP News Center a sledujte SAP na Twitteru @sapnews či na Instagramu @LifeAtSap.