Huawei spouští aplikaci Petal Maps na hodinkách řady Watch 3

Společnost Huawei přináší aplikaci Petal Maps do nové řady chytrých hodinek HUAWEI WATCH 3 a s ní přichází i řada nových funkcí, které usnadňují cestování jako nikdy předtím. Cestování se začíná po roce znovu vracet do normálu a díky službě Petal Maps získáte nové aktualizace pro plynulejší cestování přímo ve vašich hodinkách.

Petal Maps, které jsou nyní k dispozici ke stažení v AppGallery na HUAWEI WATCH 3, poskytují navigační data přímo v chytrých hodinkách a s nimi i okamžitý přístup k trasám při chůzi nebo jízdě na kole pouhým pohledem na zápěstí.

C:\Users\YWX994~1\AppData\Local\Temp\Rar$DIa13668.36547\KV_1920x1080.png

Po mnoha měsících práce z domova se každodenní rutina pomalu dostává do normálu a lidé začínají více cestovat. Petal Maps verze 1.9 přinášejí funkce, které pomáhají usnadnit přechod na postpandemický každodenní život poskytováním užitečných způsobů na cestování, včetně nových aktualizací dopravního stavu, detailní předpovědi počasí, satelitními mapami, řidičskou navigací a seznamy oblíbených míst. Mezi nové funkce patří:

  • Commute Cards – Tato funkce pomáhá uživatelům rychle navigovat tím nejefektivnějším možným způsobem. Petal Maps umožňuje uživatelům zadat polohu jejich domova nebo kanceláře a nastavit karty zkratek pro rychlou kontrolu času dojíždění a trasy, přičemž vylepšená navigace nyní pokrývá možnosti řízení, chůze a jízdy na kole a také trasy veřejné dopravy. Informace o adresách jsou uloženy pouze v aplikaci a podléhají přísným zárukám ochrany osobních údajů.
C:\Users\YWX994~1\AppData\Local\Temp\Rar$DIa30776.20323\通勤卡片.jpg
  • Weather Layer – Nová funkce poskytuje uživatelům podrobný přehled počasí v místech, kam cestují, navíc s působivými animovanými funkcemi. Díky nové funkci se informace o počasí budou zobrazovat přímo na mapě s animovanými efekty, jako jsou například upozornění na bouřky.
C:\Users\YWX994~1\AppData\Local\Temp\Rar$DIa30776.23604\天气.jpg
  • Satellite Map a Terrain Layer – Nová a vylepšená satelitní mapa poskytuje uživatelům komplexní pohled na krajinu prostřednictvím satelitních snímků. Mapa s vysokým rozlišením umožňuje uživatelům identifikovat geografické prvky s vysokou přesností, zatímco Terrain Layer umožňuje prozkoumávat krajinu při chůzi venku.
C:\Users\YWX994~1\AppData\Local\Temp\Rar$DIa2956.28114\卫星地图.jpg
  • Dopravní situace v reálném čase – Nová aktualizace přináší také snadno sledovatelné duhové barvy, které pomáhají indikovat stav dopravní situace už na první pohled. Řidiči se navíc mohou těšit i na zvětšené zobrazení map křižovatek, díky nimž bude orientace na složitých křižovatkách snadná.

„S postupným návratem zaměstnanců do práce a zvyšováním počtu cest nemohly aktualizace Petal Maps přijít v lepší čas,“ říká Filip Matys, PR manažer Huawei Česko. „Špičková technologie navigačního systému umožňuje uživatelům dostat se do práce, na schůzky a zpět domů nejrychlejší možnou cestou. A díky aplikaci Petal Maps, která je nyní k dispozici u řady hodinek HUAWEI WATCH 3, si lidé užijí užitečných funkcí ještě více.“

Od spuštění Petal Maps v říjnu loňského roku přinášejí nové aktualizace uživatelům stále lepší, diferencovanější a lokalizovanější prostředí. Petal Maps je k dispozici ve více než 140 zemích a v 26 navigačních jazycích s více než 2,7 miliony uživatelů v Evropě.

Petal Maps je k dispozici pro všechny smartphony Android a lze je stáhnout z AppGallery i Google Play.

Hodinky HUAWEI Watch 3 a Watch 3 Pro jsou k dispozici na e-shopu Huawei a u všech vašich oblíbených prodejců včetně značkové prodejny Huawei Experience Store v OC Chodov. WATCH 3 Brown pořídíte aktuálně za 8 999 Kč, WATCH 3 Pro Brown za 9 999 Kč a WATCH 3 Pro Titanium za 15 999 Kč.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.