Nová a nezávislá expertní platforma ve světě obchodování Tradersratings.com

Svět online obchodování se stává stále oblíbenějším místem k vydělávání. Nicméně mezi obrovským počtem brokerských společností je velmi obtížné vybrat si spolehlivou a relevantní, když komunita hlásí rostoucí počet různých podvodných subjektů. Tradersratings.com vám poskytne všechny potřebné informace o obchodování od A do Z.

Prioritou Tradersratings.com je nezávislost. Všechny recenze brokerů jsou naprosto objektivní a jsou založeny na ověřených informacích. V současné době nabízí web podrobné transparentní recenze více než 100 brokerů. Recenze budou užitečné a informativní pro obchodníky z celého světa, protože Tradersratings.com hodnotí brokerské společnosti jak se sídlem v EU, tak i mimo ni.

Další silnou stránkou a zvláštností platformy je formát srovnání. To znamená, že Tradersratings.com poskytuje nejen recenze jednotlivých společností, ale také srovnává údaje z nich.

Všechny recenze jsou seskupeny na webu uživatelsky přívětivým způsobem pro začátečníky, zkušené a profesionální obchodníky. Stránka se zaměřuje nejen na zavedené brokery s dlouhou historií, ale také neustále sleduje vstup nových brokerů na obchodní scénu.

Každý přehled poskytuje komplexní informace o brokerovi, od popisu portfolia nástrojů, až po podrobné údaje, jako je rychlost vyřízení obchodního příkazu či například pokuta za obchodování přes noc.

Tradersratings.com je nový a relevantní web, který si zaslouží důvěru a nabízí nezávislý a odborný obsah.

Další informace naleznete na:

Tradersratings.com