Televize Kuki představuje původní seriál Hraj něco!

Brno, 16. září 2021 – Jak se vypořádat s rizikem vyhazovu a jak nakopnout úspěšnou hereckou kariéru? Odpovědi na tyto otázky hledá trojice herců v novém seriálu televize Kuki s názvem Hraj něco! Inspiraci hledají při cestě napříč republikou na divadelních prknech, v redakcích i na ulici. Všech šest dílů nové minisérie je exkluzivně pro diváky IPTV Kuki ke zhlédnutí zdarma již od pátku 17. září. 

Internetový seriál Hraj něco! sleduje osudy trojice herců z brněnského divadla Husa na provázku v podání Dalibora Buše, Dominika Telekyho a Tomáše Žilinského, pro které se riziko vyhazovu stane impulsem k tomu „stát se lepšími herci“. Na vlastní pěst se proto vydají na spanilou jízdu po republice s cílem učit se hereckému řemeslu od těch nejlepších v oboru. V šesti devítiminutových dílech se tak „utkají“ s hercem Národního divadla Brno Martinem Slámou, změří síly s ostravským uskupením Tři tygři nebo zavítají do hlavního města, kde se jim do cesty postaví pražští kolegové Vojta Kotek a Jiří Vyorálek. 

„Naším cílem je, aby Kuki byla nejen tím nejlepším místem pro sledování televize, ale také inspirativním zázemím originální české tvorby. Týmu stojícímu za seriálem se podařilo stvořit komediální dílo s originálním nápadem a neotřelým způsobem výpravy, které padne do noty každému fanouškovi improvizační komedie,“ říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel televize Kuki. 

Právě improvizace hraje v seriálu pod taktovkou Radima Svobody velkou roli – vznikl totiž bez tradičního pevného scénáře: „To, že v případě Hraj něco! známe předem jen základní příběhovou osu jednotlivých dílů a většina dialogů vzniká improvizací na místě, nás nutí rychle přemýšlet a jednat. Nešlo by to ale bez ústřední herecké trojice se skvělou chemií a divadelního zázemí Husy na provázku,“ říká režisér Radim Svoboda. 

Seriál Hraj něco! je zatím největším původním projektem internetové televize Kuki. Vznikl v koprodukci s brněnským Divadlem Husa na provázku a filmovou produkcí Overhere. Dostupný bude zdarma pro klienty Kuki od pátku 17. září. 

O společnosti

Internetová televize Kuki je unikátní, ryze česká IPTV služba, která nabízí sledování televizního obsahu. Kromě více než 33 000 pořadů, které jsou k dispozici na 145 TV kanálech, nabízí možnost zhlédnutí až 7 dní nazpět, TV archiv nebo videopůjčovnu. Již více než 50 000 diváků umožňuje velkou míru přizpůsobení v podobě svobodné volby skladby TV kanálů nebo uživatelských profilů. Kromě České republiky působí i na slovenském trhu. Provoz i vývoj Kuki zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.
Web ǀ Facebook ǀ Twitter ǀ Instagram