Nová kampaň FAVI – podzim/zima

Vyhledávač nábytku Favi, který spolupracuje se stovkami kamenných obchodů a e-shopů, chystá od 9.10. v Čechách a na Slovensku novou kampaň.  

Název kampaně:
HODNĚ nábytku pro krásné bydlení

Hlavní sdělení:
V této (čtvrté) kampani bylo cílem komunikovat specifika a výhody FAVI (HODNĚ nábytku, favi šetří čas a má vše na jednom místě, přehledné hledání a filtrování, ověřené kamenné obchody a e-shopy) a také sezónní oblíbené kategorie. Pro podzim i zimu byly natočeny tématicky zaměřené spoty typické pro tato roční období (podzimní povlečení, vánoční povlečení, vánoční dekorace apod.).
Celý koncept je založen na změně a vychází z konceptu PŘED a PO, který je velmi populární na Instagramu nebo TikToku. Ať už se jde z prázdné nebo vybavené scény, změna je vždy velmi výrazná. Celý koncept má jednotné prvky včetně úvodní znělky “FAVIII”, které doprovází a propojuje všechny spoty, těch bude celkem 12.
 

Termín kampaně:
Od 9.10. do konce listopadu.

Země:

ČR, SR

Formáty:
TV (Prima a Nova) + internet (sociální sítě: Facebook, Instagram), spolupráce s ambasadory, YouTube, display kampaně, další videoformáty

Zpracování: in-house ve spolupráci s Vénou Píšou a Jakubem Smoljakem, produkce ve spolupráci s AZNkru

Spolupráce: Režie + kreativa: Véna Píša a Jakub Smoljak, Produkce: AZNkru. https://www.aznkru.com/

Komentář FAVI:

Letos je to již čtvrtá kampaň, na které se podílím a můžu říct, že tentokrát jsme šli “do plnejch”. Natočili jsme celkem 12 různých spotů ve čtyřech dnech. Byla to dřina, sranda, smích i nasazení. Díky skvělé spolupráci s Vénou Píšou, Jakubem Smoljakem a AZN týmem vzniklo spoustu krásných spotů mapujících úvahy několika různých postav nad svým domovem. Koncept “Před a Po”, který vychází z posledních Reels či Tiktok trendů, se odehrává v každém interiéru. Vždycky máte nějaké před a nějaké po. Naše kampaň ukazuje, že každý domov, příběh, myšlenka či úvaha, ať už utříděná či nevyzpytatelná jsou jedinečné a takové “po” může mít nekonečně mnoho podob.”. “Natáčeli jsme na několika různých místech v Praze a jejím okolí. Objeli jsme několik lokací, abychom si byli jistí, že dodržíme autenticitu a uvěřitelnost. Několikrát jsme tak stěhovali celý štáb včetně 200 kusů nábytku, ale stálo to za to. V rámci celoroční kampaně tak zavítáte do nejrůznějších lokálních zákoutí a interiérů. V některých jsme zůstali déle a podrobili jsme je zkoušce všech ročních období,” komentuje natáčení Andrea Fišarová, set designer FAVI. Následně kampaň navazuje dalšími spoty v průběhu roku 2022, chystá se adaptace do Maďarska a Rumunska.

Video:
Podzimní ložnice: https://youtu.be/-ph0OHkSJzQ

Zimní ložnice: https://youtu.be/CfvdwdEUgYw