Vinograf expanduje. Otevřel druhý vinný bar na Vinohradech

Pražský vinný bar Vinograf otevřel ke své pobočce a kamenné prodejně Vinoshop na Senovážném náměstí nově i druhý vinný bar na Vinohradech. Prostory v Korunní ulici spojují pro víno typické posezení a sklep a jsou k dispozici i pro soukromé či firemní akce.

Vinograf v Korunní ulici nabízí návštěvníkům kromě typické nabídky vín na skleničku také studené občerstvení v podobě jednoduchých, ale precizně postavených sýrových či uzeninových talířů a dalších delikates vhodných k vínu pečlivě vybraných šéfkuchařem Dušanem Mackovičem. Nová pobočka si drží standard, na který jsou zákazníci Vinografu zvyklí, a navíc přináší v Praze neotřelý zážitek spojující víno a sklep.

“Pražské Vinohrady jsou pro Vinograf takříkajíc “povinnou” destinací. Rádi bychom nabídli tamní klientele náš standard v trochu jiné podobě, než jak ho znají ze Senovážného náměstí. Doufáme, že zákazníci ocení komornější variantu Vinografu a také velmi povedený a příjemný sklep v plném komfortu k posezení,”. říká k nové pobočce spolumajitel Vinografu Jan Horešovský.

Dobře vybavené sklepní prostory jsou zároveň k dispozici k pronájmu pro setkání přátel, soukromé oslavy či firemní akce. Personál Vinografu se postará o obsluhu, víno a k němu vhodný catering šéfkuchaře Dušana Mackoviče. Kromě toho se zákazníci i v nových prostorách mohou těšit na organizované degustace nejen s šéfsommeliérkou Klárou Kollárovou.

Vinný bar je otevřen vždy od úterý do soboty od 16 hodin do půlnoci. Vinograf Korunní najdete na adrese Korunní č.21, Praha 2. 

O Vinografu

Vinograf je gastronomický koncept práce s vínem založený na zážitku. V tomto pojetí  nabízíme dobrou službu jakémukoli zákazníkovi, ať už je to odborník, nadšený amatér nebo ani víno nezná. Ke každému přistupujeme s pokorou a respektem, víno nás baví a rádi jeho svět otevíráme ostatním. Vinograf, to jsou vinné bary, restaurace, sklep, obchod s vínem a delikatesami, vinný e-shop a aktivity s vínem jako např. festivaly vína a hudby, degustační programy nejen s šéf sommelierkou barů Klárou Kollárovou, služby osobního sommeliera i vinného asistenta. Vinograf nabízí zážitky teplé wine friendly kuchyně připravované šéfkuchařem Dušanem Mackovičem a na tisíc vín z celého světa, z nichž kterékoli můžete ochutnat na skleničku. My ve Vinografu neustále hledáme, ochutnáváme, zkoumáme a sledujeme, co se ve světě vína děje, abyste jej Vy mohli objevovat.