Bell Textron Canada spouští centrum služeb MRO

Mirabel, Kanada (15. října 2021) – Bell Textron Inc., dceřiná společnost koncernu Textron Inc. (NYSE: TXT), oznámila, že ve svých závodech v kanadském Mirabel otevřela nové opravárenské centrum, které pokrývá celou škálu služeb od údržby, oprav až po generální opravy (MRO). 

Rostoucí poptávka po zákaznické podpoře a servisu v Severní Americe dovedla společnost Bell k poskytování služeb MRO všem provozovatelům jejích strojů přímo v domovské zemi. Opravárenské centrum v Mirabel tyto služby poskytuje pro všechny letouny značky Bell, ať už se jedná o první komerční vrtulník, který se v Kanadě vyráběl – stroj Bell 206, anebo všechny současné modely. 

„Mimořádně nás těší, že můžeme našim zákazníkům nabídnout tuto novou službu přímo v našich závodech tady v Mirabel,“ uvedl Steeve Lavoie, prezident společnosti Bell Textron Canada Ltd., a pokračoval: „V Mirabel působíme již 35 let a zabýváme se zde především dílčími pracemi, konečnou montáží, kompletací a finálními úpravami strojů, například lakováním. Dále na místě poskytujeme technickou a produktovou inženýrskou podporu. S rostoucí poptávkou po údržbě bylo zřejmé, že máme možnost rozšířit pro naše zákazníky služby i v této sféře.“

Od roku 1986, kdy Bell vstoupil do Kanady, se společnost stala klíčovým hráčem na místním trhu s vrtulníky a své výrobky dodala kanadské pobřežní stráži, kanadskému královskému letectvu, Sûreté du Québec i soukromým vlastníkům. Společnost Bell vyrobila více než 5 600 civilních vrtulníků, které jsou provozovány po celém světě.

„Bell si vydobyl celosvětovou reputaci díky špičkové podpoře a službám, jež poskytuje u svých strojů. Spokojení zákazníci jsou pro nás absolutní prioritou. Naším hlavním úkolem je pečlivě naslouchat jejich potřebám a soustředit se na to, abychom jim zde v Kanadě poskytovali vynikající služby po celou dobu životnosti jejich strojů,“ řekl Chad Nimrick, ředitel divize podpory a služeb společnosti Bell.

Další informace o servisním středisku Bell v Kanadě naleznete na webových stránkách společnosti.