O2 TV míří do Android TV. Dostupná bude pro televizory Sony, Philips a Panasonic

19.10.2021

Po nedávno spuštěné aplikaci pro chytré televizory LG a stávající aplikaci pro Samsung TV se nově dočkají i majitelé televizorů Sony, Philips a Panasonic. Od druhé poloviny října bude O2 TV dostupná také v televizorech s Android TV s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším.

.
O2 TV se všemi funkcemi

V aplikaci mohou zákazníci využívat všechny funkce, na které jsou zvyklí z rozhraní běžné O2 TV. Nechybí možnost posunu v čase až sedm dní zpět, přeskakování programu, nahrávání nebo vyhledávání pořadů podle názvu či žánru. K dispozici je také přehledný televizní program a sekce Premium (dříve Aplikace), kde najdou diváci oblíbenou službu O2 TV Plus, novou knihovnu National Geographic s více než 300 prémiovými dokumenty, HBO OD nebo Dětský koutek. Zákazníci si mohou samozřejmě také vybrat ke zhlédnutí filmové novinky v O2 Videotéce nebo divácky nejúspěšnější snímky, které jsou aktuálně dostupné na jednotlivých kanálech O2 TV.

.
Pro nové i stávající zákazníky

Majitelé O2 TV, kteří chtějí začít využívat službu také ve zmíněných televizorech, se mohou jednoduše přihlásit pomocí svých přihlašovacích údajů. Noví zákazníci si mohou službu vyzkoušet na měsíc zdarma.

Technologické požadavky

Aplikaci si mohou z Google Play stáhnout majitelé chytrých televizorů s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším. Pro bezproblémové sledování je zapotřebí mít televizi připojenou k internetu o rychlostech minimálně 6 až 8 Mb/s. Aplikace O2 TV pro Android TV umožní sledování v HD rozlišení (1080p).

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.