Hektický den ve stylu a bez kompromisů

Být stylový a nenechat se ničím omezovat, to přesně nabízí Huawei nova 9. Na první pohled okouzlí prvotřídním designem, který ohromí nejednoho módního kritika. Velká kapacita baterie se postará, abychom nemuseli vysedávat u zásuvky, ale mohli být po celý den akční. Opřít se budete moct i o silný a kvalitní fotoaparát, který vás nebude omezovat v žádnou denní dobu. Buďte flexibilní, styloví a nekompromisní s nova 9. 

Baterie, která vás nenechá ve štychu

Ráno vyrážíte s plně nabitým mobilem, ale už když se večer vracíte domů a potřebujete po náročném dni najít nejrychlejší spojení, mobil hází ručník do ringu a hlásí 3 % procenta baterky – zásah, potopená. Tenhle scénář nemusí s nova 9 vůbec nastat, protože disponuje silnou baterií o kapacitě 4 300 mAh a navíc má funkci 66 W Huawei SuperCharge, takže když je potřeba, dobije se  z 0 % na 100 % za pouhých 38 minut.

Stylově do města i do přírody

Už nebudete muset trávit čas přemýšlením, zda se vám telefon vejde do kabelky nebo kapsy, nova 9 totiž nabízí kompaktní řešení. Šířka pouhých 7, 77 mm zaručuje, že můžete popadnout první kus oblečení a vyrazit do světa, aniž byste museli brát ohled na to, zda se vám někam vměstná telefon. Ani barevná kombinace nezklame, nova 9 nabízí klasickou Black, se kterou nikdy nesáhnete vedle, nebo Starry Blue, se kterou vystoupíte z davu. Díky vzhledu nova 9 si můžete být jistí, že po příchodu do jakékoli společnosti vám neudělá ostudu.

Fotoaparát, který vás nebude omezovat

Smartphony už nějaký ten pátek dokážou zastoupit klasické fotoaparáty a při troše šikovnosti dokážou vykouzlit perfektní snímky. Kompaktní nova 9 vám pomůže k  zachycení těch nejlepších momentů a zároveň vyfotí ten nejlepší záběr, za všech světelných podmínek. Zadní fotoaparát Ultra Vision se čtyřmi objektivy a rozlišením 50 MP nezkazí žádný záběr a pokud by vás nemohli vyfotit kamarádi, přední fotoaparát s rozlišením 32 MP to zvládne levou zadní. Díky jedinečnému poli barevných filtrů, které jsou exkluzivní pro vlajkové smartphony Huawei, dokáže snímač zachytit o 40 % více světelného příjmu než jiné fotoaparáty smartphonů. Světlo umožňuje fotoaparátu nova 9 vytvářet mnohem jasnější snímky při fotografování za slabého osvětlení, což dále zlepšuje všestrannost fotoaparátu. Jedinečné algoritmy Huawei Super Night Selfie navíc využívají umělou inteligenci ke zvýšení jasu tmavých míst a snížení digitálního šumu na fotografiích. Díky těmto funkcím budou všechna selfie pořízená telefonem Huawei nova 9 připravena k publikování na internetu od okamžiku, kdy stisknete spoušť.

Buďte režisérem svých videí

Velkou vychytávkou telefonu nova 9 je možnost využití obou kamer současně při natáčení videí. S funkcí kontinuálního záznamu zepředu i zezadu můžete zachytit obě strany v jednom videu bez nutnosti následných úprav. S funkcí Dual-View Video můžete dokonce zobrazit obě perspektivy najednou. Obě kamery podporují natáčení 4K videa, takže díky vysokému rozlišení a vysoké snímkové frekvenci bude mít každé vaše video plynulý pohyb. Abyste se nemuseli omezovat, podporuje nova 9 i zpomalená a časosběrná videa. Vytvořit obsah na sociální sítě i domácí videa, která budou vypadat jako od profesionálů, pro vás bude hračka.

Displej, na který je radost pohledět

Nečekat, než se telefon vzpamatuje, ale být schopni ho okamžitě používat. Displej s obnovovací frekvencí 120 Hz reaguje tak rychle, jak jen potřebujete. Huawei nova 9 dokáže vykreslit 1,07 miliardy barev, a přináší tak pohlcující obraz plný detailů, takže vám nic neuteče, ať už sledujete videa, hrajete hry nebo prohlížíte fotky. Displej je navíc po stranách zaoblený, což vytváří efekt nekonečného obrazu.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

Kontakt pro média:

Kateřina Hlatká

Kindred.

E: katerina.hlatka@kindredgroup.cz

T.: +420 777 129 592

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.