WoTBlitz představuje polské tanky

28. října, 2021 – WoT Blitz oznámil 20. října 2021 aktualizaci 8.4, která do hry přináší novou řadu polských těžkých tanků.

Nové tanky sahají od úrovní VI až po X a každý je vhodný pro jiný herní styl, aby vyhovoval rozdílnému vkusu hráčů.

Tier VI 40TP Habicha nabízí dobré poškození a přesnost. Úhly zbraně pak perfektně fungují  pro přesné střely ze střední a velké vzdálenosti. Jeho blízký bratranec a další tank na stromě, tier VII 45TP Habicha, má podobné vlastnosti, ale je více obrněný a lépe se dokáže přiblížit k nepříteli – i když stále není ideální pro boj v první linii.

Na úrovni VIII je 53 TP Markowskiego trojitá hrozba, která hráčům nabízí dobré brnění, silné zbraně a vysokou průbojnost, díky čemuž dokáže rozdávat i pohlcovat poškození. Tier IX 50TP Tyszkiewicz může způsobit spoustu poškození, ale velitelé by měli pamatovat na blokování poškození pomocí svých věží, aby se strojem zůstali v boji.

Na úrovni X je 60TP Lewandowskiego, nejtěžší tank mezi novými přírustky. Se silným pancířem a dělicí zbraní s vysokým poškozením, která je ideální pro střelbu z předsunutých pozic, jde opravdu o pořádný tank.

Stejně jako ostatní národy budou i polské tanky dodávány s unikátním spotřebním materiálem. Chutné jídlo před bitvou, jako je sladká ikona Faworki a žhavá ikona Zurek, zvýší mistrovství posádky o 3 % a 10 %. Hráči se také budou moci vybavit exkluzivními spotřebními doplňky, které jim pomohou v boji. Polští těžkooděnci mohou používat Tungsten Shells, Improved Gunpowder, Gear Oil a Improved Gear Oil k vylepšení statistik svého tanku v bitvě.

Nové polské těžké stroje budou hráčům představeny ve speciální reklamní kampani ve spolupráci s polským šampionem MMA a pětinásobným vítězem titulu World’s Strongest Man Mariuszem Pudzianowskim.