Happiness@Work: Konference, která ve 3D světě nabídne nejen zážitek podobný reálnému setkání, ale i řečníky jako je Wim Hof

Sedmý ročník konference, díky které se již přes 2000 lidí inspirovalo příběhy a zkušenostmi téměř stovky řečníků k budování pracovních prostředí, kde jsou lidé šťastni, se bude konat opět ve 3D světě. “Reakce loňských účastníků, kdy jsme si 3D svět prvně pro naší konferenci zkoušeli, byly natolik pozitivní, že i letos u Confer-O-Maticu zůstaneme. Připravili jsme ještě lepší uživatelský zážitek, který dovolí přímější interakce návštěvníků konference mezi sebou, i s vystavovateli v našem virtuální Expu,” popisuje Michal Šrajer, jeden ze zakladatelů konference. Pořadatelům se pro sedmý ročník podařilo získat řečníky jako je Wim Hof, Helen Russell, Ondřej Vlček, nebo Garry Ridge. Akce se uskuteční 25. listopadu a navazovat na ní budou následující den i offline workshopy pro menší skupinky účastníků. Lístky a další podrobnosti o akci je možné získat na stránkách konference.

Loňská vlna pandemie vedla k tomu, že organizátoři konferencí hledali nové cesty, jak svoje akce a eventy uskutečnit. Konference Happiness@Work nebyla výjimkou. Loňský ročník konference tak byl první, který se ve 3D světě konal. A tým organizátorů toho letošního se vzhledem k okolnostem rozhodl udělat i letošní ročník s unikátním zážitkem konference ve 3D světě.

Loni jsme 3D svět využili z nutnosti. Na poslední chvíli jsme museli měnit plány kvůli proti-koronavirovým opatřením. Letos jsme se rozhodli 3D svět nachystat pro plnohodnotný zážitek, který bude připomínat reálnou konferenci. Každý návštěvník si bude moci buď poslechnout řečníky při jejich živých vystoupeních, projít si konferenční Expo, nebo se ve virtuálním světě zastavit s někým, koho potká a popovídat si. Nachystali jsme vše tak, aby se váš avatar choval podobně, jako byste byli na konferenci, v jedné budově s dalšími účastníky. Pro ty, kdo se chtějí věnovat konkrétním tématům a preferují offline zkušenost, chystáme na 26. listopadu i tématické workshopy,” popisuje Michal Šrajer, který patří k pořadatelům konference. Připomeňme, že Michal Šrajer je průkopníkem tématu štěstí v práci v ČR.

Wim Hof mezi řečníky letošní konference

Letos mezi řečníky nebude chybět Wim Hof, známý pro svá dechová cvičení, která nejen pomáhají zvládnout extrémně nízké teploty ale také posilují imunitu. Pozvání přijal i CEO Avastu, Ondřej Vlček. Bude se věnovat tomu, jak v Avastu v reakci na covid a “nový normál” upravili nejen kanceláře, ale i pracovní smlouvy. O své výsledky svých osmiletých výzkumů se podělí Helen Russell, expertka na štěstí a autorka mezinárodního bestselleru Rok života po dánsku (The Year of Living Danishly). Gary Ridge, CEO globálně známe firmy WD-40 poukáže na důležitost firemní kultury, která může být velkou oporou i v nejistých dobách plných změn. Řečníky postupně pořadatelé konference zveřejňují na svém webu.

Konference Happiness@Work se vždy pyšnila zajímavými hosty. Posledních šest ročníků vystoupili tak známá jména jako je Jason Fried, spoluzakladatel Basecampu, profesorka Kalifornské univerzity Sonja Lyubomirsky, autorka několika knih a vědkyně zkoumající lidské štěstí, nebo Alexander Kjerulf, přední světový odborník na štěstí v práci. Vždy mezi řečníky jsou ale zajímaví a inspirativní lidé, kteří ukazují, že i v ČR jsou firmy a nejen firmy, které berou štěstí v práci vážně. Z minulých řečníků zmiňme třeba Josefa Dvořáčka ze Sonnentoru, Jiřího Kleina, šéfa městské policie v Opavě.

Už 25. listopadu se uskuteční 7. ročník konference Happiness@Work, a to v unikátním 3D světě. Zažít si jedinečnou atmosféru, která přijde kamkoliv za vámi mohou všichni, které koncept štěstí v práci zajímá. Akci si užijí majitelé firem, HR manažeři i každý zaměstnanec či podnikatel, který hledá smysluplnost či inspiraci pro svůj pracovní život.

Jak 3D svět vypadá se můžete podívat v ilustračních záběrech z loňského ročníku a příprav letošního
Webové sránky konference: https://www.happinessatwork.live