Pirátská loď od Little Tikes je nejlepší outdoorovou hračkou roku 2021

Praha, 3. 11. 2021 – První místo v kategorii outdoorové hračky získal v letošním ročníku soutěže Hračka roku vodní stůl Pirátská loď ze sortimentu výrobce populárních dětských hraček Little Tikes. Rozhodla o tom šestičlenná porota a prostřednictvím hlasování na webových stránkách soutěže mohla pořadí ovlivnit i široká veřejnost.

Zábavný vodní stůl v designu pirátské lodi děti povzbuzuje k aktivní a kreativní hře. Je určen zejména pro venkovní použití v letních měsících. Loď se naplní vodou a díky různým vodním dělům, fontánám, pumpám, skluzavkám a dalším vychytávkám mohou děti zažívat různá dobrodružství s legračními figurkami, které jsou také součástí balení.

Soutěž Hračka roku už 14 let pomáhá nejen rodičům s výběrem těch nejkvalitnějších a nejzajímavějších hraček na našem trhu. Nejlepší hračky vybírala široká veřejnost prostřednictvím hlasování na stránkách www.hracka-roku.cz a také odborná porota, která hodnotila hračky z hlediska šesti kritérií – bezpečnosti, designu, originality/technické inovace, kvality použitých materiálů, zábavy a vzdělávací/herní hodnoty. 

www.little-tikes.cz