Špičkový stropní reproduktor Apart Audio CM20T pro kvalitní ozvučení domácích i firemních prostor

Renomovaný belgický výrobce zvukové techniky Apart Audio nabízí na našem trhu reproduktor, který přináší skvělé ozvučení a možnost vestavby do stropů a stěn. 

Díky stropnímu reproduktoru Apart Audio CM20T si pak doma, ve firmě, obchodě či restauraci můžete vychutnávat kvalitní hudbu a nemusíte řešit kam tento reproduktor umístit. Díky ucelené nabídce široké řady reproduktorů, zesilovačů a dalšího příslušenství, lze celé profesionální ozvučení postavit právě na technice firmy Apart Audio.

Apart Audio patří mezi významné hráče na poli komplexních zvukových řešení, která jsou určena pro komerční a volnočasové účely v malých a středně velkých prostorech, jako jsou obchody, restaurace, bary, vzdělávací a sportovní centra nebo kanceláře. 

Díky ucelené nabídce široké řady reproduktorů, zesilovačů, mixů, kontrolerů i pagingových stanic může být Apart Audio pro tyto projekty jediným dodavatelem. S téměř třicetiletou zkušeností v oblasti audio instalací je na evropské půdě již dobře zavedenou značkou.


Více informací najdete zde: https://www.kreatek.cz/apart-audio-cm20t.html