Společnost QNAP představuje osmiportový 2,5GbE neřízený switch pro nákladově optimalizovanou vysokorychlostní modernizaci sítě

Tchaj-pei, Tchaj-wan, 3. listopadu 2021 – Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti výpočetních, síťových a úložných řešení, představila osmiportový 2,5GbE neřízený switch – QSW-1108-8T. Switch QSW-1108-8T nabízí osm portů 2,5GbE, nastavení plug-and-play, automatickou detekci a blokování smyčky a funkce auto-negotiation, a jedná se o cenově výhodné řešení pro modernizaci vysokorychlostní sítě pro domácnosti a podniky. 

Jedním z hlavních prvků, které lidem brání v modernizaci ethernetové infrastruktury, je cena a dostupnost switchů a adaptérů. Společnost QNAP prokazuje svůj pevný závazek vůči ekosystému 2,5GbE a nový switch QSW-1108-8T představuje cenově dostupný způsob, jak mohou domácí a firemní uživatelé posunout svou ethernetovou síť na vyšší úroveň,“ uvedl Ricky Ho, produktový manažer společnosti QNAP.

QSW-1108-8T má osm portů 2,5GbE/NBASE-T RJ45, které podporují přenosové rychlosti 2,5G/1G/100M. Bez nutnosti složitých nastavení podporuje QSW-1108-8T funkci auto-negotiation, která optimalizuje přenosové rychlosti a výkon pro každé připojené zařízení, zatímco jeho zabudovaný mechanismus správy zajišťuje hladký přenos síťových paketů. Je také vybaven detekcí síťové smyčky, která může automaticky uzamknout porty se smyčkou, aby bylo zajištěno, že síťové prostředí rychle obnoví normální provoz. 

Zařízení QSW-1108-8T má bezvětrákové provedení pro téměř tichý chod. Jedinečná konstrukce pomáhá s chlazením a přitom dbá na zachování vysokého výkonu.

Síťový switch QSW-1108-8T bude brzy k dispozici. Další informace o řešení 2,5GbE společnosti QNAP najdete na www.qnap.com.