Hyundai Motor odhaluje první pohled na koncept elektrického SUV SEVEN

  • Koncept SEVEN je ukázkou designu a technických inovací připravovaného plně elektrického SUV společnosti Hyundai Motor
  • Nové pojetí SUV optimalizované pro čistě elektrický pohon přináší inovativní uspořádání interiéru, poskytující prvotřídní luxus
  • Hyundai představí koncept SEVEN 17. listopadu na tiskové konferenci v rámci autosalonu AutoMobility LA 

Společnost Hyundai Motor Company dnes odhalila první fotografie elegantního a prostorného konceptu elektricky poháněného SUV s označením SEVEN, který bude kompletně představen tento měsíc na autosalonu AutoMobility LA v Los Angeles.

SEVEN ztělesňuje budoucí design a technické inovace automobilky v éře elektrické mobility. Koncept také naznačuje podobu nového modelu SUV z rodiny IONIQ, značky, která zastřešuje nabídku bateriových elektromobilů společnosti. 

Zveřejněné fotografie odhalují design, v němž je tvarové řešení podřízeno funkci a který se odvažuje odchýlit od tradičního designu éry spalovacích motorů. Osvětlení studie SEVEN je definováno parametrickými pixely, jedinečnou designovou identitou značky IONIQ, v níž se prolínají analogové a digitální emoce.

Interiér konceptu SEVEN je inspirován prémiovou a individualizovanou atmosférou luxusu a ještě více zdůrazňuje prostorové inovace již představené v modelu IONIQ 5. Vnitřní výbava sází na trvale udržitelné materiály. Výsledkem je kultivovaná, ekologická mobilita, reagující na měnící se životní styly zákazníků.

Hyundai Motor představí koncept SEVEN na autosalonu AutoMobility LA v Los Angeles na tiskové konferenci 17. listopadu v 17:55 SEČ, která bude přenášena živě na internetu. Pro širokou veřejnost bude studie SEVEN vystavena ve dnech 19. až 28. listopadu.