realme představuje svůj první tablet realme Pad spolu s telefony realme C21Y a C25Y

15. listopadu 2021 – Praha, Česká republika – realme, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů na světě, chce na základě strategie „ALL IN EUROPE“ přinést co nejvíce oblíbených produktů na starý kontinent. Tím dalším v dlouhé řadě skvělých výrobků je první tablet společnosti – realme pad s nejtenčím displejem a nejlepším designem v kategorii do šesti tisíc korun. V rámci další diverzifikace svého portfolia uvádí firma na český trh také telefony realme C21Y a C25Y, které mají ambici stát se díky certifikaci vysoké spolehlivosti TÜV Rheinland nejkvalitnějšími levnými telefony v Evropě.

Obsah obrázku text, letadlo, doprava, dron

Popis byl vytvořen automaticky

Realme Pad je nejtenčí a nejlehčí přenosné zařízení ve své cenové kategorii. Váží pouhých 440 g a jeho tloušťka je jen 6,9 milimetrů. Kovové tělo z hliníkové slitiny působí na dotek luxusním dojmem. Prošlo ultra jemným keramickým pískováním, na které navázalo leštění diamantovým řezacím procesem, po němž následovalo 40 dalších zjemňovacích procedur.   

Pyšní se ve své kategorii nejjasnějším full-screen WUGXA+ displejem s rozlišením 2000 x 1200, největší kapacitou baterie 7 100 mAh, čtyřmi reproduktory s podporou Dolby Atoms a certifikovány standardem Hi-Res, a tak je jednou z nejlepších alternativ přenosného domácího kina. Reproduktory mají otevřenou zvukovou scénu s bohatými detaily, díky kterým bude sledování filmů dokonalým zvukovým zážitkem. 

realme pad je osazený 10,4“ displejem s působivým 82,5% poměrem k tělu, který rozšiřuje vizuální hranice. Zároveň obsahuje funkce ochrany zraku s několika režimy osvětlení – například „slabé modré světlo“ nebo čtení. 

Masivní 7100mAh baterii udržíte v pohotovostním režimu 65 dní. Velkým plusem je také zpětné nabíjení, které vám pomůže vyřešit neustále rostoucí hlad po „šťávě“ v době pořád přibývajícího množství chytrých zařízení. O skvělý a plynulý herní zážitek se pak stará osmijádrový procesor Helio G80 s dvěma jádry A75 a grafickým čipem ARM Mali-G52 2EEMC2, který podporuje MediaTek Hyper Engine.

realme pad bude k dostání v šedé (Real Grey) a zlaté (Real Gold) barvě. Produkt bude k prodeji za pouhých 5 599 Kč

realme C21Y: první smartphone na světě s certifikací vysoké spolehlivosti TÜV Rheinland

Kromě vysokého standardu kvality nabízí nový telefon realme C21Y také spoustu pokročilých funkcí, hlavně pro mladé uživatele. Ať už jde o AI trojitý fotoaparát s režimem Super Nightscape, 6,5” HD+ mini drop displej, osmijádrový 12nm procesor a velkou baterii s kapacitou 5000mAh. 

Certifikát TÜV Rheinland označuje bezpečnost a kvalitu ve všech oblastech podnikání a života. Od roku 2006 patří TÜV Rheinland do programu Organizace spojených národů Global Compact, který podporuje udržitelnost a bojuje proti korupci. Certifikace vysoké spolehlivosti značí, že smartphony splňují standardy vysoké kvality pro spotřební elektroniku i průmyslové standardy pro hlavní trhy po celém světě. A právě realme C21Y získal tento certifikát jako první chytrý telefon na světě.

Telefon má hlavní fotoaparát se 13MPx, čtyřnásobný zoom a podporu automatického ostření PDAF. Pořízené snímky jsou kvalitní i za horších světelných podmínek. Díky funkci Chroma Boost telefon pomocí speciálního algoritmu fotí snímky s vyšším kontrastem a živějšími barvami. Selfie kamera podporuje režimy AI beauty, HDR, portrétní mód a filtry, které udávají trendy v současné fotografii.

realme C21Y má 6,5” HD+ mini-drop displej s 89,5 % poměrem k tělu, díky poměru stran 20:9 dobře padne do ruky a zároveň ukáže víc obsahu při sledování sociálních sítí. 

S osmijádrovým 12nm procesorem Unisoc T610, který má taktovací frekvenci 1,8 GHz, je tento přístroj nejvýkonnějším telefonem ve svém segmentu. realme C21Y podporuje ultra rychlé odemykání otiskem prstu během několika sekund a také rozpoznání obličeje. Telefon je vybaven třemi sloty pro karty – dvě pro SIM karty a jednu pro SD kartu s maximální kapacitou 256 GB.

Telefon bude dostupný ve dvou barvách: Cross Blue a Cross Black.

realme C25Y: První smartphone s 50 MPx fotoaparátem v řadě C, s procesorem Unisoc T610 a 5000mAh baterií

realme C25Y je špičkový telefon v segmentu cenově dostupných přístrojů. Má masivní baterii s kapacitou 5000mAh, podporuje 18W rychlé nabíjení. Svižné fungování zajišťuje výkonný procesor Unisoc T610, může se pochlubit snímačem otisků prstů a potěší i 6,5“ displej s estetickým designem a jemnými proužky.

Obsah obrázku text

Popis byl vytvořen automaticky

Zadní trojitý fotoaparát s 50 Mpx primárním snímačem, makro objektivem a B&W objektivem snímá kvalitní fotografie s maximálním rozlišením 8160 x 6144. Fotoaparát podporuje funkci Al beauty, režimy HDR, Panoramatické zobrazení, Portrét, Expert, funkci Timelapse a několik filtrů. Přední kamera s 8 Mpx má taktéž funkci Al beauty, díky které snadno pořídíte krásná a působivá selfie.

Baterie, která je tradičně silnou stránkou telefonů realme, má kapacitu 5000 mAh a vydrží v pohotovostním režimu 48 dní. Uživatelé mohou mít i při zapnutém energetickém úsporném módu „Super Saving Mode“ neustále v chodu šest běžných aplikací. Výdrž telefonu realme C25Y zvyšují také funkce Screen Battery Optimization a Sleep Standby Optimization. 

realme C25Y je poháněn osmijádrovým 12nm procesorem Unisoc T610 s taktovací frekvencí až 1,8 GHz. O grafiku se stará GPU ARM Mali G52 s taktem 614,4 MHz. Ve srovnání s konkurenčními produkty v tomto segmentu si tak můžete dopřát s realme C25Y plynulejší herní zážitek. A co víc, telefon podporuje dvě nano SIM karty a má slot pro MicroSD kartu s maximální kapacitou 256 GB.

Nový realme C25Y přichází také s ultrarychlým odemykáním otiskem prstu a rozpoznáváním obličeje, které pohodlně chrání soukromí uživatelů.

C25Y se dodává v barvách Glacier Blue a Metal Grey. Cena za telefon bude 4 499 Kč. 

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com