HyperX nyní dodává headset Cloud Alpha Blackout Edition

Praha, Česká republika – 18. listopadu – HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr značky v oblasti her a esportu, dnes oznámil, že herní headset HyperX Cloud Alpha v edici Blackout se nyní dodává do celé Evropy. Sluchátka Cloud Alpha jsou navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí pro hodiny dlouhého hraní, využívají prémiovou paměťovou pěnu typickou pro HyperX, rozšířený náhlavní most s měkčí a poddajnější koženkou a odolnou, lehkou konstrukcí z hliníku. Headset je vybavený odpojitelným kabelem s ovládáním zvuku na kabelu, který umožňuje konzolovým hráčům nastavit hlasitost a ztlumit mikrofon přímo na kabelu.

Cloud Alpha je vybaven dvoukomorovou technologií HyperX, která zajišťuje přesný herní zvuk s neuvěřitelným rozsahem a tónem. Díky 50 mm měničům umožňuje duální komora společnosti HyperX vyladit a oddělit basy od středů a výšek, čímž vzniká dynamický zvuk, díky němuž jsou hry, hudba i filmy ještě více pohlcující.

„Cloud Alpha byl první headset HyperX, která představil naši revoluční dvoukomorovou technologii,” řekla Bianca Walter, obchodní manažerka společnosti HyperX pro region EMEA. „Jsme rádi, že můžeme přinést blackout variantu modelu Cloud Alpha a nabídnout tak uživatelům další možnost volby náhlavní soupravy s našimi dvoukomorovými měniči a charakteristickým komfortem.”

Headset Cloud Alpha blackout edition nabízí multiplatformní kompatibilitu s PC, PS5™, PS4™, Xbox Series X|S2, Xbox One™2, Xbox One S™2, mobilními telefony, Nintendo Switch™ a dalšími systémy virtuální reality s 3,5mm porty1. Sluchátka nabízejí hráčům čistší kvalitu hlasu a vynikající zvuk pro lepší týmovou komunikaci a obě sluchátka jsou certifikována pro TeamSpeakTM a Discord.

Dostupnost

Herní headset Cloud Alpha v edici Blackout je nyní k dispozici v síti prodejců HyperX za 2 599 Kč. Další informace o herní náhlavní soupravě Cloud Alpha blackout edition naleznete na stránkách produktů HyperX. Ceny ze stránek HyperX.com, mohou se změnit bez předchozího upozornění. Ceny u maloobchodních prodejců se mohou lišit.

Technické specifikace HyperX Cloud Alpha:  

Sluchátka

Drivery: Vlastní dynamické, 50 mm s neodymovými magnety 

Forma: Přes uši, uzavřená, cirkumaurální 

Rozsah: 13 Hz – 27 kHz

Impedance: 65 Ω

Citlivost: 98 dBSPL/mW při 1 kHz

T.H.D.: <1%

Typ rámu: Hliník

Polstrování: Paměťová pěna a prvotřídní koženka

Mikrofon

Element: Elektretový kondenzátorový mikrofon

Polární charakteristika: Obousměrná, s potlačením hluku

Frekvenční rozsah: 50 Hz – 18 kHz 

Citlivost: -43 dBV (0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz)

Připojení a vlastnosti

Audio: Drát, Jack 3.5 mm (čtyřpólový)

Ovládání: Na kabelu

Váha: 298 g

Váha s mikrofonem: 336 g

Délka kabelu a typ: 1,3 m odpojitelný k sluchátkům, 2 m prodlužovací

1Kompatibilní se systémy virtuální reality s 3,5mm portem

O HyperX
Již 18 let je posláním společnosti HyperX vyvíjet herní řešení pro všechny typy hráčů a společnost je trvale uznávána za to, že dodává produkty, které poskytují vynikající pohodlí, estetiku, výkon a spolehlivost. Pod heslem “WE’RE ALL GAMERS” (VŠICHNI JSME HRÁČI) si herní náhlavní soupravy, klávesnice, myši, USB mikrofony a příslušenství pro konzole HyperX vybírají jak běžní hráči, tak i slavní ambasadoři, profesionální hráči, techničtí nadšenci a overclockeři po celém světě, protože splňují nejpřísnější specifikace produktů a jsou vyrobeny z nejlepších komponent ve své třídě. Další informace naleznete na adrese www.hyperxgaming.com

O HP

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které zlepšují život všem a všude. Prostřednictvím našeho portfolia produktů a služeb zahrnujícího osobní systémy, tiskárny a řešení 3D tisku vytváříme zážitky, které ohromí. Další informace o společnosti HP Inc. jsou k dispozici na adrese http://www.hp.com.

HyperX najdete na:

YouTube: http://www.youtube.com/hyperx 

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity 

Twitter:    http://twitter.com/hyperx 

Instagram: https://www.instagram.com/hyperx LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx