Nový realme GT 2 Pro bude jako první poháněn platformou Snapdragon 8 Gen1

1. prosince 2021 – Společnost realme oznámila na summitu Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021, že jako jeden z prvních výrobců na světě uvede na trh telefon s mobilní platformou Snapdragon 8 Gen1. Půjde o model realme GT 2 Pro, který by se měl stát vlajkovou lodí této značky v prémiovém segmentu. 

Viceprezident realme Chase Xu ve svém videoprojevu na summitu uvedl, že pro nejrychleji rostoucí značku na světě byla spolupráce se společností Qualcomm vždy velmi důležitá.  „Díky spolupráci s Qualcommem můžeme mladým uživatelům po celém světě přinášet smartphony s novým prémiovým výkonem,“ ocenil Chase Xu. 

realme s Qualcommem úzce spolupracuje už od svého založení. V roce 2021 tak byla značka jedním z prvních výrobců, kteřý použil mobilní platformu Qualcomm Snapdragon 888, s níž se pyšní model realme GT. Platformu Qualcomm Snapdragon 870G 5G využívá další velmi populární model realme GT Master Edition.

S vývojem nového modelu realme GT 2 Pro začala firma již před několika měsíc s cílem představit špičkový vlajkový produkt, který překoná očekávání mladých uživatelů po celém světě. To je možné díky mobilní platformě Snapdragon 8 Gen 1, která rozšířuje díky vysokému výkonu a špičkovým schopnostem možnosti vývoje zejména v oblasti her, schopností AI a 5G. Realme GT 2 Pro tak posune uživatelský zážitek na novou úroveň.

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com