TP-Link ČR má novou marketingovou manažerku

Česká republika, Praha – 1. prosince 2021 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů a zařízení pro chytrou domácnost, oznámila personální změnu na marketingovém oddělení své české a slovenské pobočky. Novou marketingovou manažerkou se zde stává Jana Křístková.

Ta na této pozici oficiálně působí již tři měsíce. Předtím více než pět let pracovala jako marketingová manažerka společnosti ALSO Group (dříve ABC Data) pro český a slovenský trh. Zde se postupně vypracovala z funkce Junior Marketing Specialist přes Marketing Specialist právě na Marketing Manager.

Ve své nové funkci bude mít na starosti organizaci veškerých marketingových aktivit a propagaci značky TP-Link na českém a slovenském trhu, jakož i komunikaci s médii a koordinaci celého marketingového oddělení. Ve své nové funkci nahrazuje Terezu Kufnerovou, která odešla na mateřskou dovolenou. 

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa.
Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení
vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 4G routery, ADSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, print servery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.
Technická podpora k produktům společnosti TP-Link je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103.