OPPO odhalí technologie budoucnosti

Společnost OPPO bude 14. a 15. prosince pořádat OPPO INNO DAY 2021 a také úplně první virtuální OPPO INNO WORLD. Celou konferenci bude provázet slogan REIMAGING THE FUTURE.

Praha, 3. prosince 2021 – Společnost OPPO oznámila, že ve dnech 14. a 15. prosince 2021 uspořádá v čínském Šen-čenu každoroční OPPO INNO DAY. Cílem výroční technologické konference OPPO INNO DAY 2021 je sdílet novinky ve strategii a představit vlastní technologické úspěchy. Kromě akce v Šen-čenu by měl účastníky z celého světa přilákat také online OPPO INNO WORLD. Tato virtuální událost bude jednou z nejinteraktivnějších online prezentačních akcí za poslední roky.

Od prvního OPPO INNO DAY v roce 2019 je tato událost považována za předzvěst plánů společnosti OPPO. 

Na úvodní akci OPPO INNO DAY 2019 nastínila společnost OPPO svůj integrovaný ekosystém špičkových technologií, včetně brýlí pro rozšířenou realitu, 5G CPE a chytrých hodinek. 

V loňském roce představila společnost OPPO tři koncepční produkty, včetně revolučního rolovacího telefonu. 

A v roce 2021 OPPO uvedení nových produktů a prezentace digitalizuje, čímž promění konvenční událost v zábavný a interaktivní svět plný virtuálních zážitků. 

OPPO INNO WORLD je virtuální scénou akce OPPO INNO DAY 2021. Návštěvníci OPPO INNO WORLD se mohou k prezentacím připojit na dálku s vlastními avatary. Navíc mají možnost navštívit všechny virtuální výstavní haly. Pomocí nastavitelných avatarů se mohou návštěvníci také socializovat a vzájemně se zvát k lovu skrytých překvapení, rozesetých po virtuálním světě. OPPO INNO WORLD bude plně přístupný od 14. prosince.

Připojit se do OPPO INNO WORLD a vytvořit si vlastního avatara je možné už teď. Ve dnech 14. a 15. prosince se pak odhalí nejnovější technologické úspěchy společnosti OPPO. 

Více informací o OPPO INNO DAY 2021 na těchto stránkách

O ZNAČCE OPPO

OPPO je přední světová značka chytrých telefonů. Od uvedení svého prvního mobilního telefonu na trh v roce 2008 se OPPO snaží vytvářet technologie se srdcem a duší. Produkty OPPO kombinují pokročilé technologické možnosti se snadno použitelnými funkcemi v zařízeních s úžasným designem. V současné době působí OPPO ve více než 50 zemích světa a má šest výzkumných ústavů, sedm výzkumných a vývojových center a mezinárodní designové centrum v Londýně. Společnost OPPO se zavázala podporovat rozvoj standardů 5G na celém světě a byla první značkou, která na evropském trhu uvedla komerční smartphone s podporou sítí 5G. Značka spolupracuje s více než 50 předními světovými operátory na urychlení zavádění 5G ve velkém měřítku prostřednictvím svých inovativních technologických řešení.