HUAWEI FreeBuds Lipstick: sluchátka, která potěší všech pět smyslů

Ztělesnění luxusu, neotřelého designu a prémiové kvality, přesně taková jsou nová sluchátka od HUAWEI. Každá žena si pamatuje na chvíli, kdy si koupila svou první dražší rtěnku. Na ten pocit, který měla, když poprvé v ruce držela luxusní lesklý zlato černý obal, na tu specifickou vůni, a především na zvuk magnetického zavírání při zaklapnutí rtěnky. Pojďte se vrátit k těmto pocitům s novými sluchátky Huawei Freebuds Lipstick. Již dávno jsou pryč doby, kdy sluchátka měla za úkol jen pouštění hudby do našich uší. Současný zákazník ví, že si zaslouží mnohem víc. Kvalitní zvuk, neotřelý design, který lahodí oku, zpracování, které je příjemné na dotek, dokonce i vůně, to vše totiž potěší všechny své smysly.  

Design přímo z Paříže a prvotřídní zpracování

A proč právě rtěnka? Jedná se o nesmrtelnou klasiku, kterou milují ženy po celém světě. Mimo jiné se totiž na návrhu designu podílelo výzkumné centrum estetiky společnosti Huawei, které se nachází v hlavní městě módy, a to v Paříži. Prémiový a minimalistický obal sluchátek, který na první pohled působí jako elegantní módní doplněk, zároveň funguje jako dobíjecí pouzdro. Luxus je na první dotek cítit i z použitých materiálů. Pouzdro totiž není plastové, jako tomu bývá u většiny sluchátek, ale je vyrobeno ze speciálně upravené nerezové oceli, do které je při teplotě 1300 °C přidán molybden. Poté vše projde ještě dalším procesem, který čítá až 30 kroků. Díky této speciální úpravě je možné docílit vysokého lesku, který je odolný proti poškrábání, a přesto hladký jako zrcadlo.

Neotřelá je i barevná kombinace sluchátek. Ani ta totiž nebyla zvolena náhodou a kopíruje vzhled klasické rudé rtěnky. Pouzdro je v klasické černé barvě v kombinaci se zlatými detaily. Po jeho otevření spatříte sluchátka v syté červené barvě, které doladí každý outfit k dokonalosti. Sluchátka se tak stanou vaším nepostradatelným módním doplňkem, nebo šperkem. Vše záleží jen na vás. 

Už si nemusíte volit mezi kvalitou zvuku a luxusním designem

Nejdůležitějším parametrem u sluchátek je bezesporu kvalita zvuku, ale i u té se dočkáte opravdové výjimečnosti. Huawei Freebuds Lipstick totiž přicházejí se špičkovou technologií. Kromě technologie Active Noise Cancellation, která dokáže potlačit hluky okolí, takže váš poslech hudby je ničím nerušený, jsou doplněna i o technologii AEM, která přizpůsobí zvuk vašemu uchu. 

Mohou sluchátka vonět?

Ano, mohou. Huawei v tomto případě posunul laťku zase o něco výš a dotáhnul takzvaný „customer experience“ k dokonalosti. Krabička se sluchátky totiž není ledajaká krabička. Po jejím otevření vás překvapí nádherná vůně, která koupi sluchátek přemění v dechberoucí zážitek. Už jste připraveni potěšit svých všech pět smyslů? My rozhodně ano. 

Další novinkou na trhu jsou i chytré hodinky Huawei Watch GT3

Huawei Watch GT 3 představují tradiční vzhled plný netradičních funkcí. Hodinky, které jsou dostupné ve dvou velikostech (46 mm a 42 mm), v pánské a dámské verzi, kromě nového softwaru disponují i personalizovanými ciferníky. Na výběr máte z více jak 10 000 motivů. Hodinky tak můžete přizpůsobit své aktuální náladě a outfitu.  Huawei Watch GT 3 se na první pohled podobají klasickým analogovým hodinkám a dokonce jsou obohaceny o otočnou korunku s hmatovou zpětnou vazbou. Za elegantním vzhledem se skrývají funkce, které by málokdo čekal, jako je sledování srdeční frekvence, tělesné teploty a sledování menstruačního cyklu, což každá moderní žena ocení. Pokud holdujete zdravému životnímu stylu na výběr máte z 100 cvičebních režimů, které si přizpůsobíte vám na míru. Huawei GT 3 jsou již nyní dostupné na eshopu v cenovém rozmezí od 6899 do 8299 Kč.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.