Dell otevřel na pražském Chodově herní showroom

Praha, 7. prosince 2021 Dell otevřel v rámci multifunkčního prostoru Óčko Óbejvák na pražském Chodově svůj první herní showroom, kde si zájemci mohou vyzkoušet vždy nejnovější herní stroje Dell a Alienware. V současnosti je k dispozici 9 notebooků a 3 PC s hrami jako jsou League of Legends, Counter-Strike nebo Fortnite. V rámci slavnostního otevření pokřtili showroom vzájemným soubojem osobnosti herního světa Herdyn, Agraelus a Xnapy.

Co se týká herního vybavení, k dispozici jsou nyní výkonné desktopy Alienware Aurora, notebooky Alienware M15 R4 a také Dell G15 a Dell G3. Spolu s nimi nabízí Dell gaming zóna i celou řadu periferií od monitorů přes klávesnice, myši až po sluchátka. S přicházejícími novinkami se pak bude herní vybavení inovovat, aby si hráči mohli vždy vyzkoušet to nejnovější.

Zájemci mohou showroom navštívit každý všední den od 12. do 21. hodiny a o víkendech od 9. do 21. hodiny. Nachází se v prostorách nákupního centra Westfield Chodov.

O společnosti Dell Technologies
Dell Technologies pomáhá organizacím a jednotlivcům budovat svoji digitální budoucnost, transformovat způsob, jakým pracují, žijí a hrají. Společnost poskytuje a dodává zákazníkům nejkomplexnější a nejinovativnější portfolio technologií a služeb, aby dokázali úspěšně konkurovat v dnešní éře dat.