XPG představuje paměťový modul DDR5 DRAM řady CASTER

Paměťový modul DDR5 nové generace posouvá hranice se svou rychlostí 7000 MT/s

Herní značka XPG, rychle rostoucí dodavatel systémů, komponent a periferií pro hráče, eSport profesionály a technické nadšence, dnes představuje řadu pamětí XPG CASTER DDR5 DRAM. Paměti XPG CASTER, které se dodávají s osvětlením RGB i bez něj, mají rychlost 7000 MT/s a jsou vybaveny technologií On-Die ECC a PMIC pro vyšší stabilitu a spolehlivost. Obě varianty, RGB i bez RGB, mají kapacitu 16 GB.

Dechberoucí výkon

Paměťový modul XPG CASTER pracuje rychlostí 7000 MT/s a je představitelem nové generace pamětí DDR5, které jsou více než dvakrát rychlejší než standardní paměti DDR4 DRAM. Díky bleskově rychlému přenosu dat si uživatelé užijí plynulejší a bezproblémový herní zážitek. Díky podpoře technologie Intel® XMP 3.0 je přetaktování neuvěřitelně jednoduché. Uživatelé se tak mohou vyhnout těžkopádnému nastavení systému BIOS a nekonečnému nastavování parametrů přetaktování. 

Celá řada XPG CASTER je také vybavena vestavěnou technologií On-Die ECC pro opravu chyb v reálném čase a integrovanými obvody pro správu napájení (PMIC) pro zvýšení stability a spolehlivosti.  

Futuristický styl

Díky ocelově šedým chladičům, výraznému trojúhelníkovému osvětlení RGB a elegantním tvarům vyzařují paměti DRAM řady XPG CASTER pocit rychlosti, sofistikovanosti a futuristického stylu. Uživatelé si mohou nastavit osvětlení RGB podle svých představ. Mohou si vybrat z různých přednastavených efektů nebo synchronizovat světla se svými oblíbenými skladbami prostřednictvím režimu Music Mode. To vše lze provést prostřednictvím softwaru pro ovládání RGB všech hlavních značek základních desek.  

Zbrusu nový XPG HUNTER DDR5

Kromě pamětí DDR5 DRAM řady XPG CASTER bude později v tomto roce uvedena na trh také zcela nová paměť XPG HUNTER DDR5 DRAM. Tento nový modul je nástupcem pamětí XPG HUNTER DDR4 DRAM a nabízí vyšší výkon 5 200 MT/s a vylepšený design chladiče. 

Chcete-li se dozvědět více o cenách a dostupnosti ve vašem regionu, kontaktujte zástupce společnosti XPG ve vašem okolí prostřednictvím www.xpg.com/cz/.

###

O značce XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

Značka XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) byla vytvořena společností ADATA za účelem poskytování vysoce výkonných produktů hráčům, profesionálům v oblasti eSports a technologickým nadšencům. Odhodlali jsme se k vývoji produktů, které poskytují extrémní výkon, a proto úzce spolupracujeme s komunitou her a eSports, abychom získali přehled o skutečných potřebách uživatelů. Poskytujeme celou řadu produktů od sestav, komponent, periferií až po různá zařízení, a vytváříme je s ohledem na nejvyšší standardy stability, spolehlivosti a výkonu. Vyvíjíme také produkty se skvělým designem, které nám vynesly několik prestižních mezinárodních ocenění, jako jsou iF Design a Good Design. Kromě produktů hrajeme aktivní roli při sponzorování a podpoře eSports akcí a týmů po celém světě, abychom realizovali extrémní herní zážitky na nejvyšších úrovních.