realme představuje vlajkovou loď GT 2 Pro, která sází na udržitelný design

Praha, Česká republika, 22. prosince 2021 – realme, nejrychleji rostoucí značka smartphonů na světě, odhalila vzhled své novinky – modelu realme GT 2 Pro. Telefon je znovu navržený ve spolupráci s Naotem Fukasawou, nechal se inspirovat papírem a stal se světově prvním zařízením s biopolymerním designem. 

Obsah obrázku osoba

Popis byl vytvořen automaticky

Pro nejnovější verzi úspěšné řady GT se designérské studio realme opět spojilo s Naotem Fukasawou a vznikl Paper Tech Master Design. Udržitelný design s názvem „Budoucnost papíru“ v sobě kopíruje funkčnost a udržitelnost, technologii a estetiku a modernost s tradicí.

Obsah obrázku exteriér, osoba, obloha, muž

Popis byl vytvořen automaticky

Už od počátku je základní filozofií značky spojovat výkon a stylový design v duchu motta „Síla se potkává se stylem“. realme GT 2 Pro je z tohoto hlediska tím nejlepším reprezentantem filozofie značky. Nejprémiovější vlajková loď z modelů realme všech dob totiž přichází se speciálním vzhledem, který je inspirovaný papírem. 

Odpovídá tomu i design nových telefonů, který je křišťálově čistý a průzračně lehký. Naoto Fukasawa se do něj snaží převést texturu papíru. realme věří, že materiály mohou prolomit hranice designu ve všech směrech, a tak je i tentokrát vzhled telefonů výrazný a neotřelý. Společnost si ale myslí, že kvůli tomu není potřeba obětovat přírodu, protože styl a udržitelnost se nemusí vždycky vylučovat. Důležitá je harmonie mezi technologiemi a prostředím.

Obsah obrázku osoba, obloha, exteriér

Popis byl vytvořen automaticky

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. 

Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com