Povánoční slevy v obchodech Tesco

Praha, 26. prosince 2021 – Mnoho lidí si v posledních letech zvyklo vyčkávat na povánoční slevy. Ty letos spustí obchody Tesco po celé České republice v pondělí 27. prosince. Vztahovat se budou na tisíce produktů, především na sortiment vánočních dekorací, domácích potřeb a balicích papírů se slevou až 75 %. Od úterý 28. prosince se zákazníci mohou těšit na slevu 30 % u vybraného sortimentu hraček. Od 5. ledna budou pak až 50 % slevy na vybrané produkty ze sortimentu elektro.

Od pondělí 27. prosince 2021, mohou zákazníci využít až -50% slevu na vybrané oblečení, boty a doplňky značky F&F. Z nabídek se zákazníci Tesco mohou těšit až do vyprodání zásob.

„Povánoční a novoroční slevy se u našich zákazníků těší vysoké oblibě. Motivují je k tomu výhodnější ceny a větší klid při nakupování. Tyto slevy ocení především ti zákazníci, kteří někomu dávají vánoční dárek až po Štědrém dnu. V případě, že jste pod stromečkem našli dárkovou poukázku nebo peníze, povánoční slevy jsou pak ideálním časem, kdy si jít vybrat dárek,“ uvádí Aleš Pavlík, manažer spotřebního zboží Tesco pro ČR a SR.

V Tescu můžete kdykoliv vrátit i nevyhovující dárek

Každoročně zákazníci využívají možnosti vrácení či výměny nevhodně zvolených dárků. Reklamace probíhají standardně, tedy jako kdykoli jindy. Standardní doba je daná zákonem a činí 2 roky. „Některé obchody si samy určují, že dárek musíte vrátit do dvou týdnů či do měsíce od koupě, v Tescu to tak ale není. Dárek můžete vrátit zcela kdykoli.  Jedinou podmínkou je, že dárek nesmí být použit a musíte doložit účtenku“, upřesňuje Jiří Netík, manažer komunikace Tesco ČR. Zboží tedy musí zůstat nenošené, nepoškozené a v původním obalu. Pokud má zboží visačku, tak ji nepřestřihávejte. Spolu s nákupním dokladem nezapomeňte uschovat i záruční list. Tyto podmínky jsou platné jak pro vrácení, tak pro reklamaci zboží. Při jejich dodržení mohou zákazníci zboží vrátit či vyměnit v kterémkoli obchodě Tesco po celé České republice. Výjimku tvoří úhrada nákupu Tesco poukázkou, dárkovými nebo sociálními poukázkami stravovacích společností.  V těchto případech nelze záruku vrácení peněz uplatnit.