Naposledy uvedený fitness náramek HONOR Band 6 dostává nový update a ještě lepší vychytávky

[Praha, 20. ledna 2022] – V dnešní době nenahraditelný společník nejen pro všechny profesionální sportovce, ale i pro ty, kdo chtějí mít přehled nejen o spálených kaloriích, ale třeba o svém zdravotním stavu. Řeč je o chytrých hodinkách anebo odlehčené variantě v podobě fitness náramku. Ten je oproti fitness hodinkám lehčí a navržený tak, aby nepřekážel při jakékoli sportovní aktivitě. Naposledy uvedený fitness náramek značky HONOR, HONOR Band 6, přichází právě teď s novým updatem a ještě vylepšenou výbavou. Nově si můžete například monitorovat míru okysličení krve po celý den. Fitness náramek vás také upozorní, pokud by byla hladina příliš nízká. Po aktualizaci má HONOR Band 6 rozšířenou nabídku sportů, u kterých vám pomůže s naměřením přesných hodnot. Vyberete si až z 95 různých indoorových či outdoorových aktivit.

A picture containing cellphone

Description automatically generated

Monitoring okysličení krve (SpO2) po celý den

Pokud se pohybujete ve vysokých nadmořských výškách, je pro vás sledování okysličení krve extrémně důležité. Rapidní úbytek kyslíku v krvi může být ale kritický pro každého z nás, odhalí potíže s dýcháním, nebo celkové rychlé zhoršení zdravotního stavu. Po novém updatu vám fitness náramek HONOR Band 6 pomůže hlídat hladinu kyslíku po celý den. Navíc, pokud by se hodnoty razantně snížily, okamžitě vás upozorní.

Sledujte důležité hodnoty při jakémkoli sportu, HONOR Band 6 má v nabídce až 95 různých aktivit

Chcete mít přehled nejen o spálených kaloriích, počtu kroků, ale i dalších hodnotách při jakékoli sportovní aktivitě? HONOR Band 6 rozšiřuje komplexní nabídku sportů, které umí naměřit, až na 95 indoor i outdoorových aktivit, ze kterých si určitě vybere každý.

Graphical user interface

Description automatically generated with medium confidence

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK%

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk