Bezkontaktní platby a cashback k tomu, tak se platí s Huawei P50

Praha, 24. ledna 2022 – Všechny debetní a kreditní karty schované v mobilním telefonu? Bez problému. Nejnovější řada Huawei P50 svým uživatelům umožní využívat funkci bezkontaktních plateb díky podpoře NFC ve finanční aplikaci Curve. Aplikace kromě pořádku v placení navíc přináší mnoho dalších výhod, s kterými lze dokonce i hodně ušetřit.

Správa veškerých karet a financí z jednoho místa nikdy nebyla jednodušší. Aplikace Curve už oslovila přes 3 miliony uživatelů a nově mohou její služby využívat i majitelé zařízení značky Huawei s nově příchozím modelem Huawei P50 a také na dalších zařízeních s HMS. 

Stát se součástí Curve lze velice snadno. Založení účtu máte hotové během pár minut, ten je pak okamžitě připraven pro nahrání všech vašich platebních karet. Doslova po ruce je tak máte kdykoli ve vašem telefonu stejně jako třeba v chytrých hodinkách Huawei. 

Aplikace Curve má ovšem přesah do off-line světa. Po registraci v aplikaci Vám do poštovní schránky přistane rovněž fyzická karta Curve MasterCard, která plnohodnotně zastane aplikaci například v případě, kdy se váš mobilní telefon vybije či terminál nepřijímá bezhotovostní platby. 

Zvládá cashback a cestování v čase

Na uživatele Curve čeká kromě pohodlných plateb a přehledu z karet i zástup skvělých výhod a odměn. Nákupem v celé řadě vašich oblíbených obchodů a značek se vám s použitím aplikace či karty Curve díky funkci cashback z utracené částky vrátí až 1 %. Chcete si udělat radost v e-shopu Huawei? Všechny výčitky mohou jít stranou, protože za veškeré nákupy zde získáte dokonce celých 5 % z platby zpět.

Mimo to přináší opravdovou vychytávku. Pokud prostřednictvím Curve provedete jakoukoli transakci a později se rozhodnete, že jste částku chtěli strhnout raději z jiné karty, bez problému můžete v historii plateb do 90 dnů od provedení zvolit jiný účet k jejímu uhrazení. Takhle snadné to je.

Dokonalý přehled financí

Abyste měli o vašich transakcích neustále přehled, přiřazuje za vás Curve veškeré platby do různých kategorií. Vy si tak můžete jednoduše zjistit, kde a za co nejvíce utrácíte. Cestovatelé jistě při platbách v zahraničí ocení přístup k aktuálními směnnému kurzu, který navíc bývá v aplikaci zpravidla nižší než u velkých bank. A aby se vám cestovatelské výdaje nemíchali s těmi běžnými, aplikace rozdělí váš přehled podle měny, kterou právě platíte. 

„Naším cílem je zjednodušit lidem finanční život a spuštění Curve Pay pro zákazníky Huawei nám umožňuje pomoci ještě většímu počtu lidí v celé Evropě, aby to dokázali. Každý by měl mít přístup k chytrým platebním řešením a jsme hrdí na to, že můžeme podporovat více lidí s bezkontaktními platbami, odměnami a v konečném důsledku jednoduchostí a pohodlím“, uvedl zakladatel a CEO společnosti Curve, Shachar Bialick.

Že Curve myslí opravdu na všechno dokazuje také režim ochrany uživatelů před menšími společenskými „faux-pas“. Pokud totiž k platbě zvolíte kartu, na které zrovna není dostatečný zůstatek, nenápadně automaticky vybere náhradní kartu a transakce proběhne hladce bez jakýchkoli nevhodných upozornění. 

Ať už jste tedy nadšení cestovatelé, snažíte se mít svůj rozpočet pod kontrolou či si jen chcete ulehčit každodenní život od množství karet ve vaší peněžence, Curve vás ve v tom nenechá.  

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

O AppGallery
AppGallery je smart inovativní ekosystém, který umožňuje vývojářům vytvářet služby a aplikace pro uživatele. Naše unikátní HMS Core umožňuje integraci aplikací napříč různými zařízeními, což uživatelům přináší větší pohodlí. To vše je součástí strategie Huawei “1+8+N”.

Vizí AppGallery je vytvoření otevřené, inovativní platformy pro distribuci aplikací, která bude jednoduše přístupná uživatelům a zároveň bude chránit jejich soukromí, bezpečnost a poskytovat jim jedinečný zážitek. AppGallery je jedním z top 3 největších obchodů s mobilními aplikacemi, který nabízí na výběr ze široké škály globálních a lokálních aplikací, napříč 18 kategoriemi včetně navigací, dopravy, zpravodajství, sociálních médiích a další. AppGallery je dostupná ve více jak 170 zemích a regionech a má více než 560 miliony uživatelů. Huawei se spojil s 5,1 miliony vývojářů po celém světě, kdy celkový počet stažení platformy přesáhl v prvních třech čtvrtletích roku 2021 332,2 miliard. Do října 2021 se do HMS Core integrovalo přes 173 000 aplikací.

 O Curve
Curve je finanční aplikace, jejímž posláním je být jednotícím místem pro všechny finanční potřeby uživatele. Jedinným přístupovým bodem k široké škále finančních produktů a služeb, který spojí všechny vaše finanční prostředky do jediné chytré karty, a ještě chytřejší aplikace. Curve umožňuje zákazníkům sjednotit přístup ke kartám z několika bank. Aplikace je k dispozici na 31 trzích ve Velké Británii a Evropském hospodářském prostoru (EHP).

Curve podporuje sítě Mastercard, Visa a Diners Club. Karta Curve Card a elektronické peníze, které náleží ke kartám vydaným v EHP, vydává společnost Curve Europe UAB, autorizovaná v Litvě Litevskou centrální bankou (licence instituce elektronických peněz č. 73 vydaná dne 22. října 2020) podle zákona Litevské republiky o elektronických penězích a institucích elektronických peněz.

Pro více informací přejděte na www.curve.com nebo sledujte profily na LinkedInu, Twitteru @imaginecurve a Instagramu @imaginecurve nebo na Facebooku.