Skládací designovka Huawei P50 Pocket míří na český trh

Dokonalá souhra mezi inovacemi v technologiích a designu, to přesně představuje novinka na českém trhu, skládací model z řady Huawei P50, verze Pocket. V kompaktním stylovém zevnějšku se ukrývá, jak už je u mobilních telefonů Huawei zvykem, špičkový fotoaparát a mnohé další vyspělé funkce.

Huawei představil nejnovější řadu P50 a spolu s ní a napjatě očekávanou novinku, Huawei P50 Pocket. Modelu dominuje lehké a tenké provedení s flexibilním 6,9“ OLED displejem a rovněž malým 1“ displejem na vnější straně. Na zevním displeji nalezneme základní přehled notifikací a lze jej také využít například k ovládání hudebního přehrávače, kontrole kalendáře nebo pořizování fotografií či videa. Spoleh je na něj i co se výdrže týče, disponuje totiž baterií o kapacitě 4000 mAh.

Doslova přelomové možnosti

Přichází ve dvou barevných provedeních, na výběr tedy máte z prémiové zlaté a čisté strukturované bílé. Propracovaný design dělá z mobilu nejen po mnoha stránkách vyspělé moderní zařízení, ale také luxusní doplněk. Typickým poznávacím znamením jsou pak dva kruhy, kdy jeden ukrývá sestavu fotoaparátů a druhý malý ovládací displej.

Ve směru úrovně fotografií véčková verze rozhodně nezaostává za tou klasickou. Pochlubit se totiž může systémem Ultra Spectrum Camera Matrix 4, s kterým dokáže zachytit i ty největší detaily, reálné textury a třeba zvětšené záběry v režimu makro snímku.
True-Chroma Image Engine je zase funkce, která umožňuje fotoaparátu vystihnout věrnost barev, které jsou krásně výrazné i při horších světelných podmínkách.

Vychytávky nové doby

Huawei P50 Pocket si potrpí také na ochranu svého uživatele. Umožňuje mu nastavit speciální Super Privacy mód, který automaticky při jeho složení vypne mikrofon, kameru a pozastaví GPS sdílení polohy. Pro snadný přístup nabízí mobilní telefon dvě možnosti chytrého odemykání, kterými jsou sken obličeje a otisk prstu.

Že výrobce myslel na inovace dokazuje rovněž funkce Sunscreen Detection, která díky režimu ultraspektrální fluorescenční fotografie dokáže zjistit, zdali jste si na svou pleť nanesli rovnoměrnou vrstvu ochranného krému s UV filtrem. Tato funkce má své využití, jak již název napovídá, i pro fotografování, jelikož dokáže odhalit i pouhým okem neviditelné fluorescentní detaily.

Po boku s dalšími výkonnými modely série Huawei P50 představuje řada P své dosud vůbec nejsilnější chytré telefony. Ať už tedy dáváte přednost klasickému designu nebo této unikátní skládací verzi, jedno je jisté – prvotřídní kvalita fotografií, silný výkon a vyspělé funkce vás nezklamou.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.