Tipy na originální dárky – Valentýn 2022

Dárek od legendárního výrobce audiotechniky Bose potěší a bude dělat radost celé roky. Pokud miluje váš partner hudbu, vzpomene si na vás každý den, kdy si nasadí sluchátka nebo pustí reproduktor.

Bose QuietComfort Earbuds – bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením okolí
Také v limitované edici Sandstone – v ČR jen 100 kusů
Výjimečná sluchátka legendární řady Bose QuietComfort, která si váš partner zamiluje. Oceňovaná jsou pro vynikající aktivní potlačení okolních ruchů (ANC), kvalitu zvuku i handsfree hovorů v rušném prostředí a pohodlné provedení vhodné pro celodenní nošení. Nabízí chytré řízení úrovně ANC podle hlasitosti okolí, transparentní režim usnadňující rozhovory, ekvalizér, uživatelsky definovatelné profily sluchátek pro různé situace či prostředí a integraci Spotify Tap pro snadný a rychlý výběr oblíbené hudby.  Na jedno nabití vydrží hrát až 6 hodin a ochranné pouzdro umožňuje další dvojnásobné nabití na cestách. Sluchátka odolávají potu a vodě (IPX4). K dispozici jsou standardně v bílé a černé barvě a nyní je na našem trhu také limitovaná edice v barvě „Sandstone“. 
Cena: 7 690 Kč
Obrázky: https://www.dropbox.com/sh/966p797aptc7eii/AAAofJcv5ZRcPVDCM-wy-V–a?dl=0 

Obsah obrázku osoba, vlasy, zavřít, zírající

Popis byl vytvořen automaticky

Proti chrápání, pro klidný spánek i lepší usínání – Bose SleepBuds II
Narušuje dlouhodobě váš vztah chrápání? Tyhle speciální aktivní špunty do uší vám umožní spát vedle sebe konečně každý den. Pomáhají totiž potlačit hluk ulice i chrápání partnera. Kromě toho mají pozitivní vliv í při dlouhodobých problémech s usínáním. Využívají technologii „Noise masking“ založenou na psychologii lidského vnímání, která přehrává do uší speciálně navržené a testované zvuky. Vnější ruchy jsou tak potlačeny jiným, bližším tichým zvukem, který pomáhá utlumit nežádoucí mozkovou aktivitu. Jsou velmi malé a spolu s miniaturními vyjímatelnými reproduktorky se vejdou do uší tak, že nepřekážejí ani při spaní na boku.
Cena: 6 990 Kč
Obrázky: https://www.dropbox.com/sh/yjicw10y23opkvz/AAB9eJt_5OolkdieuEzh8xFaa?dl=0 

Obsah obrázku osoba, interiér

Popis byl vytvořen automaticky
Obsah obrázku postel, interiér, ležící

Popis byl vytvořen automaticky

Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Color II
Krásný a barevný dárek pro každého, kdo bez hudby nedokáže žít. Tenhle velmi odolný a skvěle hrající Bluetooth reproduktor od legendárního výrobce Bose nebyl ještě nikdy k dostání za tak atraktivní cenu. Jak je u značky Bose dobrým zvykem, jeho zvuk, co se kvality i hlasitosti týká, je mnohem větší než jeho rozměry. Pogumované provedení mu zajišťuje odolnost proti dešti nebo postříkání vodou a také vůči nešetrnému zacházení. Bose SoundLink Color II dostane kdykoli do správné nálady vašeho partnera nebo celou rodinu. K dostání je ve čtyřech barevných variantách – žluté, modré, bílé a černé.
Cena: 2 390 Kč
Obrázky: https://www.dropbox.com/sh/fk9maplhv7pdhiy/AACN0NvHx5mLwGx8wWm2d652a?dl=0 

Bezdrátová sportovní sluchátka Bose SoundSport Wireless
Sluchátka, která potěší každou aktivní ženu i muže. Pokud chcete udělat radost partnerovi, který vášnivě sportuje, obdarujte ho bezdrátovými sluchátky legendárního výrobce Bose. Jen těžko budete hledat sportovní sluchátka, která hrají tak dobře a na jedno nabití vydrží hrát až 6 hodin. Navíc skvěle vypadají, výborně drží v uších i při aktivním sportu a jsou vodě i potu odolná, takže je hned tak něco nerozhodí. Na trhu jsou ve třech atraktivních barvách – modročerné, žlutobílé a tradiční černé.
Cena: 3 990 Kč
Obrázky: https://www.dropbox.com/sh/wxkx85ymilqper8/AAA1Aa_Eu5UEEICTqi3CWfVxa?dl=0

C:\Users\Filip_Z20\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCacheContent.Word\SoundSport_wireless_headphones_-_Aqua_1710_15.jpg