„Kaskadér“ podpoří aktivity Fondu ohrožených dětí

Pod hlavičkou charitativního projektu KlokArt na podporu Fondu ohrožených dětí se představuje projekt Kaskadér. Autorem nápaditých triček a mikin s motivy z hodinářského světa je populární ilustrátor Richard Svitalský, tvůrce komiksu Sedmikráskov a některých příběhů časopisu Čtyřlístek.

Po velmi úspěšných edicích triček s motivy hodinek Seiko a Casio se ilustrátor Richard Svitalský nechal inspirovat hodinkami švýcarské značky Certina. V pořadí již třetí motiv vychází ze vzhledu ikonických hodinek DS Cascadeur značky Certina, které byly navrženy na začátku 90. let minulého století, a to v úzké kooperaci s francouzským kaskadérským esem Remy Juliennem. Ten se podílel mimochodem na vzniku více jak 1400 akčních snímků, mezi nimiž vyniká hned šest bondovek nebo třeba původní seriál Starsky & Hutch z poloviny 70. let.

Hodinky nosili nejenom slavní kaskadéři, jako již zmíněný Remy Julienne, ale také mnoho dalších. Tím definitivně nejslavnějším se stal Švýcar Olivier Keller, který zazářil například ve snímcích Spiderman, Piráti z Karibiku anebo třeba Star Trek: Nemesis či v seriálu CSI: Miami.

Trička a mikiny s ilustrací hodinek DS Cascadeur jsou k zakoupení exkluzivně na e-shopu Klokart (https://eshop.fod.cz/16-klokart), případně je bude možné získat jako dárek k pořízení nových hodinek Certina u vybraných prodejců. V každém případě peníze z jejich prodeje podpoří děti v domovech Klokánek. https://iluxus.cz/wp-content/uploads/2022/01/triko-sirka.jpg

Nabídku KlokArt rozšíří pánská trika s krátkým a dlouhým rukávem, ale také dámské modely a mikiny.