Nová hra od Kiloo bude exkluzivně ke stažení v AppGallery

Dánská vývojářská společnost Kiloo, která stojí například za extrémně populární hrou Subway Surfers, si pro uvedení své nové arcade běhačky s názvem MetroLand vybrala obchod s aplikacemi od firmy Huawei – AppGallery. Nekonečná hra, ve které se hráči například pomocí parkuru snaží utéct zlověstným MegaCorp hlídačům, bude exkluzivně ke stažení v rámci AppGallery od 3. února. 

Hra MetroLand je zasazena do různých měst a sedmi různých oblastí, které odrážejí dnešní hektický styl života a kladou důraz na rychlé rozhodování a moc přítomného okamžiku. Nové úrovně a oblasti se hráčům otevírají v závislosti na úspěšnosti v předešlých kolech. Společnost Kiloo, která stojí za některými z nejvíce stahovaných mobilních her, posunula u MetroLand laťku zase o něco výš. Skvělá grafika a přidání nových meta elementů osloví velké množství uživatelů. Prostředí hry se navíc mění i v závislosti na aktuálním období. Hráč tak není ochuzen například o Halloweenskou tématiku. 

“Při vývoji MetroLand jsme se opírali o všechny naše zkušenosti z vývoje předešlých “běhaček”. MetroLand zaujme hráče na první dobrou. Hra je poutavá, nabízí překvapivé zvraty a inovace. Je pro všechny hráče, kteří mají dost odvahy na to, aby se vydali do MetroLandu, připojili se ke skupině charismatických mladíků a k jejich vzpouře proti MegaCorpu,” říká Jacob Møller, CEO Kiloo.

MetroLand bude exkluzivně ke stažení na obchodu s aplikacemi AppGallery od společnosti Huawei. AppGallery je součástí každého telefonu Huawei, ale mohou si ji stáhnout i uživatelé Android telefonů od jiných značek. Ti se tak připojí k milionům spokojených uživatelů a dostanou možnost si vybrat z nepřeberného množství exkluzivních aplikací, které AppGallery nabízí. 

“Hry mohou být jak krátké, tak dlouhé, lehké nebo těžké, komiksové nebo naopak realistické. Ovšem to, co opravdu odděluje skvělé hry od těch méně dobrých, je úroveň zábavy. Přesně těmito kritérii se řídíme, když vybíráme hry do AppGallery. Našim uživatelům se snažíme poskynout to nejlepší, co je na trhu k dispozici. Proto jsme nesmírně rádi, že AppGallery můžeme nabídnout všem uživatelům Android telefonů a další generaci fanoušků nekonečných běhacích her od skvělého týmu společnosti Kiloo,” říká Dr. Jaime Gonzalo víceprezident Huawei Mobile Services. 

AppGallery je aktuálně s 580 milióny aktivních uživatelů třetím největším obchodem s aplikacemi na světě. Ke stažení nabízí vice jak 187 tisíc aplikací a je součástí každého telefonu Huawei. Najdete ho také na nových telefonech P50 Pro a P50 Pocket, které Huawei uvedl na evropský trh minulý týden. Oba modely mají nový OLED displej. Klasický P50 Pro o velikosti 6,6 palců a skládací P50 Pocket o velikosti 6,9 palců. Displej navíc podporuje obnovovací frekvenci obrazovky 120 Hz a vzorkovací frekvenci 300 Hz, což nabízí úchvatný zážitek z hraní her.

Kde můžete nový Huawei P50 Pro získat?

Huawei P50 Pro můžete zakoupit v předprodeji od 26. 1. 2022 – 6. 2. 2022 za 29 999 Kč na https://consumer.huawei.com/cz/offer/new-product/. Ke koupi dostanete sluchátka Huawei FreeBuds Pro zdarma a prodlouženou záruku o 1 rok. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

O AppGallery

AppGallery je smart inovativní ekosystém, který umožňuje vývojářům vytvářet služby a aplikace pro uživatele. Naše unikátní HMS Core umožňuje integraci aplikací napříč různými zařízeními, což uživatelům přináší větší pohodlí. To vše je součástí strategie Huawei “1+8+N”.

Vizí AppGallery je vytvoření otevřené, inovativní platformy pro distribuci aplikací, která bude jednoduše přístupná uživatelům a zároveň bude chránit jejich soukromí, bezpečnost a poskytovat jim jedinečný zážitek. AppGallery je jedním z top 3 největších obchodů s mobilními aplikacemi, který nabízí na výběr ze široké škály globálních a lokálních aplikací, napříč 18 kategoriemi včetně navigací, dopravy, zpravodajství, sociálních médiích a další. AppGallery je dostupná ve více jak 170 zemích a regionech a má více než 560 miliony uživatelů. Huawei se spojil s 5,1 miliony vývojářů po celém světě, kdy celkový počet stažení platformy přesáhl v prvních třech čtvrtletích roku 2021 332,2 miliard. Do října 2021 se do HMS Core integrovalo přes 173 000 aplikací.

O Kiloo

Kiloo je vývojářská společnost mobilních her, která byla založena v roce 2000.Její ambicí je vytvářet cool, barevné a chytlavé hry, které jsou stejně zábavné na hraní jako na výrobu. Během let tato ambice vyústila ve více než 3 miliardy stažení napříč hity jako série Frisbee® Forever, Bullet Time HD, Subway Surfers (2012-2020), Smash Champs, Spellbinders, Dawnbringer a Dragons & Diamonds. Tým Kiloo se skládá z více než 90 oddaných lidí s mnoha různými původy, národnostmi a kulturami. Sídlo se nachází v Aarhusu v Dánsku. Více informací najdete na www.kiloogames.com