Ke každému headsetu HTC VIVE Pro 2 nyní hráči obdrží dárek v podobě hororové kooperativní akce After the Fall

Headset VIVE Pro 2 fanouškům zombie stříleček nabídne úchvatné 5K rozlišení, 120° zorný úhel i skvělé pohodlí zajištěné špičkovou ergonomií a obnovovací frekvencí 120 Hz.

Praha, 7. únor 2022 – Společnost HTC dnes představila další bonus pro zájemce o špičkový headset HTC VIVE Pro 2, který potěší především hráče. Ti totiž od 7. února 2022 získají při nákupu VR sady i samostatného headsetu zdarma kopii oceňované kooperativní zombie střílečky After the Fall od Vertigo Games.

Hra je přivede do ruin alternativního Los Angeles 80. let, ve kterých se pomocí smrtících zbraní budou spolu s přáteli potýkat s hordami nemrtvých. Sehnat spoluhráče přitom nebude problém. After the Fall disponuje podporou cross-platform multiplayeru. Hráči se tak mohou v boji spojit bez ohledu na to, jaký VR headset vlastní.

Lovci zombie s HTC VIVE Pro 2 však přece jen budou mít v boji jisté výhody. Díky 120Hz zobrazovačům a 5K rozlišení ihned postřehnou i ten nejmenší pohyb. Široký 120° zorný úhel headsetu jim přitom pomůže snadněji uniknout útokům ze strany a nekompromisní oceňované pohodlí zajistí, že vydrží bojovat i při těch nejdelších soubojích. Neohrozí je únava krční páteře a díky preciznímu nastavení vzdálenosti mezi očima (IPD) ani bolest hlavy. Detailní grafika, kterou pro headset připraví výkonné PC přitom bude jen drobnou třešničkou na dortu.

O systému virtuální reality HTC Vive™HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a Valve, který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Poslední model Vive Pro 2 s 5K rozlišením, 120° FOV a 120Hz obnovovací frekvencí přitom přináší ohromující vizuální zážitek a možnost přirozené interakce s virtuálním prostředím. Systém navíc umožňuje bezdrátové spojení s mobilním telefonem a přenos jeho nejdůležitějších funkcí do virtuální reality, stejně jako propojení s reálným světem pomocí vestavěné kamery. Ty nejnáročnější nadchne možností rozšíření o bezdrátový adaptér HTC Vive Wireless, díky kterému zapomenou na kabel, který je dosud pojil k PC. Tyto technologie praktickým způsobem zvyšují bezpečnost a umožňují bezstarostné ponoření do virtuální reality, díky kterému vás virtuální světy zprostředkované systémem HTC Vive pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně. Více informací na www.vive.com.