realme je nejrychleji rostoucí značka smartphonů v Evropě v roce 2021, do Top 5 pronikla ve 13 zemích

Praha, Česká republika – 8. února 2022 – Nejnovější data analytické společnosti Canalys z února 2022 potvrdila, že realme je nejrychleji rostoucí značkou smartphonů v roce 2021. Mezi TOP 5 výrobců se zařadila hned ve 13 zemích Evropy.

Meziroční nárůst dodávek na globálním trhu o 518 % je největší mezi TOP 5 výrobci smartphonů, uvedla společnost Canalys, která se na technologické průzkumy specializuje. V Evropě v posledním kvartálu loňského roku zaznamenalo realme meziroční nárůst 449 %, což značce zajistilo 4. pozici.

Obsah obrázku text, ukazatel skóre

Popis byl vytvořen automaticky

V západní Evropě dosáhla společnost realme velkého skoku s 1365% meziročním růstem a dostala se do Top 5 v Německu, Itálii, Španělsku, Nizozemsku a Belgii. Ve střední a východní Evropě realme porazilo Apple a umístilo se v Top 3 s 10936% meziročním růstem a 18% podílem na trhu ve více než 7 zemích, čímž se zařadilo mezi 5 nejlepších v regionu.

Obsah obrázku text, ukazatel skóre

Popis byl vytvořen automaticky

Společnost realme dosavadní výsledky povzbudily a na konci roku 2021 se zavázala k růstu v Evropě. Jejím cílem je i nadále přinášet spotřebitelům nové prémiové smartphony vybavené špičkovými technologiemi a službami, navíc s atraktivním designem.

Zůstaňte v obraze i v roce 2022 a těšte se na další překvapení! 

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. 

Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com